Siirry sisältöön
meideimeidei

Selitän nyt lyhyesti, oon nyt 16 vuotias ja liikun kaveriporukassa jossa on semmoset 6 henkilöö. Neljä meist on semmosii ”joumään” ihmisiä, käytetää löysii vaatteit ja kuunnellaa brittiläist räppii jnee, chillaillaa kapell yömyöhää. Nää kaks muuta on semmosii ”lissui” tai sellasii, nii nää sit on ruvennu jotenki syrjäytymää täst lössist ja ei enää hillu meidä kaa missää dokaamas ja nii edellee. Oon koko elämäni ajan dikannu räpist ja hip hopist ja breikkaan joissai taustatanssijana jne. mut niiku ku siirryttii yläasteel nii meidä lössii on ruvettu haukkuu, syrjii ja sillee et me ollaa jotenki paskoi ihmisii ku kuunnellaa kaikkee 50cent, B.I.G, Snoop Dog, Tupac, Ice Cube.. ja nää kaikki. Nää sit kuuntelee kaikkee justinii ja robinii, jotka on harvinaisen paskoja :D yks hailee mitä ne kuuntelee mut niille näyttää oleen joku probleema, mistä me dikataa tai mite me käytetää vapaa-aikaa hyväks tai näi. Pinnataa skolest ja nii edellee.. Mitä pitäis tehä ?

[moderaattori: viestistä on poistettu osa]

Yayayay

Moi!

Mä oon ite vhä erilaisen musiikin kuuntelija. En kuuntele sellasta teinixii mutta en kuuntele myöskään kauheeta hip hoppii.
Mulle on ainaki ihan sama millane ihminen on ja mitä se tekee ym. Mulleki on monesti sanottu pahasti siitä mitä kuuntelen miten pukeudun ym. mutta en anna sen vaan välittää. Ite asiassa niille tyypeille vois sanoo ihan hyvi et niide oma elämä taitaa olla vhä tylsää ku pitää muiden perään kattella. Eli siis älä välitä niistä vaa oo aina oma ittes tuli mitä vaa ! (:

Vastaa aiheeseen: Syrjiminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top