Siirry sisältöön
Yks tyttö vaa

Moi mua syrjitään koulussa en oikee tiiä miten voisin kertoo siit opettajalle koska tuntuu et mua ei uskota ? :(

Jokuvaan

Voit mennä kertomaan opettajalle vaikka tunnin loputtua kun kaikki ovat lähteneet luokasta. Sanot opettajalle että olis asiaa ja sanot.:) Jos susta tuntuu että sua syrjitään, mene heti kertomaan opettajalle tai huoltajalle:)

moi

Musta sun kannattas kertoa opettajalle ihan rohkeesti vaan miten asiat on. Muakii syrjitää… Mut en uskalla kertoo opelle, koska pelkään sen vain pahentuvan… Mutta jos sä olisitkin mua rohkeempi ja uskaltaisit kertoo :) tsemppiä ja halaus :D

Minä täällä

Syrjinnästä kannattaa puhua. Ei se tilanne siitä pahene ja vaikka pahenisikin, syrjitty ei ole enää yksin asiansa kanssa.
Tsemppiä kaikille syrjityille!

John

Tottakai kannattaa kääntyy jonku neutraalin henkilön puolee, mikäli vielä mahdollista. Ite oon ollut koko kuntani syrjityin kaveri (sellaset 20 tuhatta ihmistä) ja sana on levinny jo niin paljon aikoja sitte ettei siihen pystyny ees puuttumaan enää. Karu totuus on ettei sitä millään voida kitkeäkkään. Eti jostain jokin asia mistä pitää kiinni, tässä tapauksessa itellä toimi moninpeli yhteisö, mikä vuosien päästä varttui maailmanlaajuiseen ”fanittamiseen” ja tuhannet ihmiset tuntee mut. :P
Ja ootko miettiny mistä muualta voisit löytää kavereita, toiselta alueelta paikkakuntaa ehkä? Jos sua ei vielä olisi mustamaalattu muualla :)

#JohnStacksAntiBullyMovement

Vastaa aiheeseen: Syrjiminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top