Siirry sisältöön
syrjitty

Oon 15v poika ja mua on alettu syrjimää. Mul on ollu koko yläasteen ajan meidän luokalta 2 kaverii jonka kanssa liikun mut sit alkoi tuntumaan että oon 3 pyörä ku kamuil oli jotaa inside juttui jota mä en ymmärtän.toinen kavereista oli usein kanssani ulkona mutta se loppui kun seinään kun en liikkunnut koulussa enään niiden kanssa koska huomasin että ne ei kaipaa minua sen jälkeen tuntui tosi yksinäiseltä vaikka on niitä muitakin kavereita mutta nekin ovat alkaneet olemaan vanhojen kavereitteni ja muiden luokkalaisteni kanssa jossa minua ei enään huomata. 7 luokalla oli tuntui vielä suositulta mutta alamäki lähti sitten siitä :'(

HotChocolate

Heissan!

Haluaisin vaan halata sua nyt, tutun kuuloinen juttu joten tiedän miltä tuntuu!
Olisko sun mahdollista jopa vaihtaa luokkaa jos muuten tuntuu ettei löydy kavereita? Myös harrastuksien kautta voi löytyä kavereita ja seuraa, sekä tietty mielekästä tekemistä sen lisäksi.
Ja sanoisin myös että älä ihmeessä luovuta kavereiden etsimisen suhteen! Kaikille varmasti löytyy ihana ystävä jolle voi purkaa ajatuksia ja jonka kanssa voi viettää aikaa, joten jos vaan etsii niin kyllä sullekin löytyy semmoinen!
Yritä ”pyrkiä” toisten seuraan ja availla keskusteluja, ehkä jopa nää sun entiset kaverisi luuli ettet enää halua olla heidän kanssaan jostain syystä. Joten jos mahdollista koita myös sopia nää jutut entisten kavereidesi kanssa ettei kummallekaan osapuolelle jää huono omatunto?

Joten ihmeessä vaan, paranna ryhtiä ja mee etsimään rohkeasti kavereita! Pystyt ihan varmasti siihen ja mitä nyt lukemani mukaan voin sanoa, ei ole mikään ihme jos kavereita löytyy!
Siunauksia ja tsemppiä! :)

Vastaa aiheeseen: syrjintä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top