Siirry sisältöön
giida

Alkuvuodesta mulla oli aika paljon kavereita ja meillä oli sellanen hyvä porukka ja yhen siitä porukasta olin tuntenu yli 5vuotta ja oltiin oltu aina tosi hyvä kavereita, mut sit yhtäkkiä se mun hyvä kaveri ja yks toinen (mun kaveri myös) keksi jotain juttuja musta mitä en ollu tehny. Yritin sopia riitaa niitten kans ja saatiin välit taas jotenki kuntoon mut sit taas ne keksi jotain tyhmää musta mitä en ollu tehny ja kerto siitä kaikille mun kavereille ja ne usko sen. Mää en tiiä miks kaikki yhtäkkiä uskoo tollasia juoruja musta vaikka oon aina ollu rehelline ja kaikkien kaveri. Oon yrittäny selvittää niitä juttuja mut just ne kaks jotka alunperin laitto niitä juttuja liikkeelle ei suostu puhuun mun kans ja muut ei tiedä mitä uskoo.
Se on tosi kiusallista kulkee koulussaki ku tuntuu et kaikki kaverit kattoo halveksuvasti ja on kauheen yksinäinen olo. Kun yritän mennä puhuun jollekkin tai selvittään tätä asiaa nii kaikki vaa sanoo et niitten pitää miettii tai sit ne vaa sanoo ettei haluu puhuu.
Mulla on jotenki tosi masentunu olo ku en tiiä miks kaikki on yhtäkkiä mulle tollasia, johtuuko se siitä et oon läski et ne ei enää kehtaa olla mun kans vai mikä siinä on.
En uskalla mennä puhuun opettajille ku ne ottaa tän jutun sit julki luokassa ja sit mua aletaan dissaan siitä et mää oon menny valittaa opettajalle.
Mua on haukuttu ennenki ylä-asteen aikana läskiks, ja ny ne kaks jokka niitä juorujakin on levitelly yrittää päästä koulussa siihen ns. suosittuun porukkaan joka on just dissannu mua.
Mää en tiiä mitä mun pitäs tehä tai mistä tää kaikki johtuu..

Epäsuosittu

No just :( Mä tunsin yhen tyypin ala-asteelta asti ja oltiin hyvii kavereita, mut sitten seiskalla se siirty niihin ”suosittuihin” eikä enää puhu mulle, kun mä oon vaan niin nolo, lihava ja epäsuosittu ;) Tollaset ihmiset on huomionhakuisia pask*ja, jotka yrittää olla nii cooleja ja mahtavia. Se on oikeesti säälittävää miten joku voi hylätä hyvän ystävän päästäkseen porukkaan, jossa juoruillaan ja puhutaan pahaa selän takana. Lopulta ne potkitaan pois kun niistä ei ole enää hupia. Nyt mä oon saanu OIKEITA ystäviä, jotka oikeesti välittää musta.

Kuullut kaverilta vaan..

Tuli tosta vaan mieleen, että mun kaveri kerto sen äidistä yhen jutun. Siinä se kuulostaa vähän ton sun ”kaveris” vastakohdalta. Se oli kuulemma ensiks suositussa porukassa, ku oli silleen hauska ja hyvännäköinen et kelpas porukkaan. Sitten se porukka joskus meni kiusaan yhtä tyttöä siitä kun se oli kai ulkomaalaisen näköinen ja puhui vähän hassusti. Se kaverin äiti puolusti sitä tyttöä, että sehän on kiva tyyppi. Silloin se tuli potkituksi porukasta. Mutta se oli tyytyväinen kun sillä oli se toinen tyttö kaverina ja se oli aito kaveri. Kiva että sinullakin on nykyään sellaisia :) Haluisin ite olla yhtä rohkee ku se mun kaverin äiti. Paitsi ei musta kyllä olis muita puolustamaan, ku oon itekki koulussa tosi epäsuosittu.

iha tuttu juttu

no, mä ja mun kaksi kaveria siirryttiin ylä-asteelle ja eka vuos meni hyvin kavereideni kanssa mutta nyt ne ei oo mun kavereita ollenkaan. ne on alkanu puhuu juoruja musta ja siitä että oon muka niin pullee ja käytän ”halpis” vaatteita. ne ite tuhlaa rahansa kaikkiin hienoihin merkkivaatteisiin ja muuhun sellasseen.aina kun oon mun luokkalaisen kanssa ne alkaa juoruu must, ja vielä niin että kuulen, ja se tuntuu siltä että olisin yksin koko mun luokalla ja kukaan ei olis mun kaveri. mut onneksi mun yhet kaverit oli myös siel ja se teki paremman olon kun olin niide kaa. en oo niiden mun entisten ”kavereiden” kaa enää missää tekemisis. sori täst tuli aik pitkä, mut jos ne ei oo sun kavereita hanki uusii ja parempii kavereita kuin ne. onnee :D ja se tuntui kivalta kun sain vihdoin juoruu niist mun toisten kaveriden kaa. mut se ei kyl aina kannata ;)

Vastaa aiheeseen: Syrjitty

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top