Siirry sisältöön
Ravilla

Moi. Tää ei taida olla oikee paikka tälle jutulle. Mä oon harrastanu poniraviurheilua nyt viis vuotta. Mä oon treenannu ihan hulluna ja käyttänyt tähän harrastukseen hirveästi aikaa ja rahaa( rahaa on menny varmasti yli 3000€). Viime syksynä mulle tarjoutu ihan mahtava tilaisuus. Mulle tarjottiin valmennukseen huikeaa ponia. Se oli niin hienoa. Sillä ponilla mulla oli mahdollisuudet kilpailla ponkkareissa, Finlandia-ajossa, suomenmestaruudessa ja kaikissa suurkilpailuissa mitä on. Mulla on treenissä kuitenkin useampi poni. Muutama päivä sitten pyysin mun äitiä auttamaan(mun äiti on hevosihminen)ajamisessa koska oli tulossa tosi ison kisat. Tarkoitus oli siis ajaa kovaa. Noh kun me tultiin ajamasta mä Olarin sitten harjata sitä huippuponia. Ja sitten tajusin että sen jalka on turvonnu. Kutsuin mun äidin auttamaan ja kattomaan mikä siinä jalassa on. Ei mee ku vaan muutama sekuntti kun mun äiti alkaa kiroilla ja huutaa. Siltä ponilta meni hankoside ja mä oon ihan rikki koska se tarkottaa että se poni ei enää kilpaile. Mä oli niin varma että nyt ne unelmat toteutuu mutta ei ei tietenkään. Ikinä ei pitäis olettaa että mikään menee hyvin. Mun olo on niin ***. Mulle on käyny aiemminkin pettymyksiä tässä lajissa mutta tää oli isoin tähän mennessä. Sori kun oli niin pitkä teksti kiitos jos jaksoit lukee loppuun asti.

Nuortennetin ylläpito

Hei Ravilla
Kiitos viestistäsi.

Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

12v girl

Sorry tää viesti tulee niin myöhässä ku olla ja voi mutta ymmärrän! Mä harrastan ratsastusta ja pystyn niin hyvon kuvittelemaan miltä susta tuntui! Toivottavasti sulla on nyt asiat paremmin?!❤️❤️

Vastaa aiheeseen: Tää on ihan *** koko juttu!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top