Siirry sisältöön
Itsensä_vihaaja

Itse v!!lteliänä ja ihmisen joka pelkää kuolemaa ja inhoaa itseään tässä on pari juttua mitä mä en haluu kuulla muilta (sano ihmeessä jos sulla on omia tälläsiä joihinkin asioihin liittyen)

V!!ltely :
”Laita vaan jääpala käteen :)”
No se ehkä auttaa muille mutta se ei oo sama asia eikä se auta ainakaan mulle.

Kuoleman pelko :
”Kuolema on normaali asia sitä ei tarvii pelätä”
Siis vaan ei… EI 1. toi ei auta mitään 2. Vaikka se on ihan normaali asia ja jokainen kokee sen niin se pelko (mulla ainakin) on siinä että se sattuu ja mut vaan unohdetaan

Itseinho :
”Kaikki on erilaisia, ole vaan oma itsesi”
Se just siinä mä oon oma itseni ja vihaan omaa itseäni

Nää oli vaan mun omia mielipiteitä eli älkää nyt suuttuko mulle pls
Halusin vaan sanoa nää :)

tuleva nuusikko

mulle kerrottiin toi sama et ”käytä vaikka jääpaloja tai kylmää vettä sen sijaan et viiltelet” no ei paljoa auta.

ja se kun sanotaan ”oot just hyvä tuollaisena” *** vaikka se sanottais mulle kasvokkain en siltikään uskois sitä. ja mitä varten sitä sanotaan kun se ei tunnu tai sit mun sydän on tehty kivestä.

se on vaan hetkellinen toi kun sulla on alakuloisuutta ja masentava olo. no, kuinkas paljon se hetki kestää. kuus kuukautta ja yli vai(?)

mulla siis pyörii välillä sata miljoonaa ja tuhat ajatusta samaan aikaan, ja on vähän kaikkee muuta mikä vois viitata ADHD:sen ja se kuulema voi olla perinnöllistä ja mun suvussa isällä ja serkulla on adhd ja voi olla mahdollista että isän siskolla ja isän äidillä mutta testejä ei ole tehty niin ei tiedetä. niin tänään telkkari totesi mulle siitä kaikesta minkä kerroin joka liitty adhdseen nii sano mulle ”no sä taidat olla aika moinen pohdiskelija. jos *** ajatukset menee sataa ja tuhatta pään sisällä. ja keskittyminen ei aina mitään parasta luokkaa oo ja vaikka mitä muuta.

tää on vaan mitä mä ajattelen ja mitä mulle on sanottu.

stemii kaikkialle 🙃💖

Itsensä_vihaaja

Siis just toi että se olo menee kyllä pois, no millon oon odottanut sitä jo aika kauan aikaa

tuleva muusikko

kaikki joilla ei ole kiinnostusta tehdä asioita, ei motivaatiota tai elämän iloa jatkaa enään. niin mä kerron teille.. mä ite päätin että sillon kun mulle tulee olo että mä voisin vaikka petaa sängyn niin mä meen tai että mulla ois kiinnostusta lukea niin mä vaikka lukisin vaikka se ois vaan pari sivua.

eli meinaan tällä et jos teille tulee motia tehdä jotain niin tehkää se, ja tällä meinaan iloisia ja hyviä asioita, kuten ulkona lenkkeilyä, piirtämistä, plus laskujen laskemista mitä pientä te vaan keksitty.
mä en tiiä auttaaks se mut ajattelin et se vois antaa sen innon ja motivaation ehkä takas mulle ja ehkä mä paranisin vielä tästä parempaan suuntaan.

ja jopa teille jos haluatte yrittää😊

mä tiiän et tää ei liittyny aiheeseen mut halusin kertoo vaan ihmisille et voisitte kokeilla tälläistä.
vaikka välillä tuntuisi et ei me olla enään ikinä iloisia niin kyllä me vielä ollaan. pienikin yritys on hyväks👍hyvää syksyä👋🍁🍂

Vastaa aiheeseen: Tää on kaikille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top