Siirry sisältöön

Taas olen täällä valittamassa mutta olenko aseksuaali?

Jäähäs

Kaikki menee nyt jonkun kanssa yksiin alkaa seurustella ja saan kuulla joka päivä juttuja: ”Mä sain siltä ensisuudelman” tai ”Mä menetin mun neitsyyden eilen…”.

No, mua ei kiinnosta. Kaikki kyselee että kehen sä oot ihastunut ja en ole kehenkään! Kaikki kyselee että millon aiot menettää neitsyyden. No, entä jos mua ei edes kiinnosta menettää sitä. Tosiaan 14-vuotias tyttö olen.

Ihastun kyllä toisinaan, mutta suurimmalta osilta tyttöihin, joskus poikiin. Suhde kiinnostaisi kyllä mutta en haluaisi siihen oikeastaan seksuaalista kanssakäyntiä.

Olen miettinyt, että olisin biromanttinen aseksuaali, mutta en ole varma. Oisko joku vertainen?

Kata, verkk@ri

Moi!

Murrosikään usein valitettavasti kuuluu se, että kehuskellaan omilla kokemuksilla, vaikka ne ei aina olisi edes totta. Kannattaa ottaa se huomioon :)

Sanoit, että olet 14-vuotias. Sinulla ei ole vielä mikään kiire ja se on vain hyvä että ei ole kenenkään kanssa pelkästään sosiaalisen paineen takia.

Toiset voivat elää koko elämänsä yksin ja ilman seksuaalista kanssakäyntiä eikä siinä ole mitään väärää. Tärkeintä on elää niin kuin itsestä parhaalta tuntuu.

Mutta haluan sanoa sulle sen, että älä liikaa murehdi tilannettasi. On täysin normaalia että sun ikäinen ei ole vielä oikein edes ihastunut kehenkään tai ihastukset ovat ohi meneviä. Kaikki tapahtuu ajallaan.

Tsemppiä ja mukavaa syksyä!
– Kata, verkk@ri

Niino

Mediassa yms tuodaan seksiä ja sen tärkeyttä ilmi tosi usein, tulee tunne, ettei oikein kuulu joukkoon. Ärsyttää. Voi olla ihan terve vaikka ei olisikaan suksuaalista halua. Mut ei sun oo pakko harrastaa seksiä. Itseään sen kummemmin määrittelemättä.

Vastaa aiheeseen: Taas olen täällä valittamassa mutta olenko aseksuaali?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top