Siirry sisältöön
:)

Moi.

Siis oon tosi ihastunu erääseen vuotta vanhempaan poikaan (olen itse tyttö) ja tiedän että kyseinen poika pitää minusta, mutta en pidä eräästä hänen kaverista ja hän sattuu aina olemaan hänen kanssaan.

Olen yrittänyt vihjailla hänelle, ja tuijottelemme toisiamme käytävällä, mutta olen niin ujo etten uskalla sanoa hänelle mitään. Kaikken lisäksi menin kertomaan kavereilleni että kuka hän on.

Hän lähtee ensi vuonna opiskelemaan jonnekkin ja pelkään etten näe häntä enään. Ja kaikki hänen kaverinsa tuijottavat ja eräs huusi aivan jotain ihmeellistä pari päivää sitten (joku nimi ja että sillä kyseisellä ihmisellä on iso tiedät kyllä mikä.) Mutta en tiedä oliko se tarkoitettu minun korville vai ei, mutta muuten he olivat hiljaa mutta kun menin ohi niin alkoivat ton jutun, ja jäin kavereideni luo siihen niin kaikki kääntyivät ympäri ja tuijottivat.

Mitä teen pidän tosi kovasti kyseisestä pojasta, mutta en uskalla tehdä mitään ja kaverinihan eivät tee enään mitään typerää. Koska kielsin ihan kyseisen ihmisen maineen vuoksi sen. Kaiken lisäksi hän olisi halunnut ehkä mennä kesällä jonnekkin kanssani, mutta hän ei uskatanut kysyä, olisin mennyt ihan varmana, mutta silti.

Kiitos jo etukäteen jos joku jaksoi vastata saati lukea tämän elämän kerran.

Vastaa aiheeseen: taas tämmönen juttu vaihteeksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top