Siirry sisältöön
allalone

Oon 13, ja Mun elämä on hirveetä! Ensin olin kuudennella ja mua syrjittiin siellä puoli-vuotta… Nyt sama tilane toistuu! Sain kesällä maailman parhaita ystäviä ja olin kolmen tytön kanssa BFF, ja muutenkin sain kolme toosi hyvää ystävää! Nyt kun olen tuntenut tytöt kohta vuoden, kaksi (sanotaan kaisa ja mari)ovat alkaneet olla koko ajan kahdestaan ja muutkin ovat alkaneet taas syrjiä minua.. En tiiä miten kerron äitille et mua syrjitään jo toisen kerran kun just selvisin koulukiusaamisesta! Se on huomannut jo että ennen olin aina ”Marin” kanssa ja nyt olen vaan yksin…. Mä tarviiin apua!

voi sua!

Moi! Kuule, mulla on TÄYSIN sama tilanne, ja mieti koko ajan mitä tehdä! En vaan tiedä mix kaikki syrjii mua. Kiva kun on joku jolla on sama ongelma! :)

allalone

Joo, tää on niin ärsyttävää! Ja kaks niistä tytöistä vielä tavallaan käytti mua hyväks, kun ne oli aina ollu hissukoita eikä ollu suosittuja, eikä ollu poikien kaa toisin ku minä! Niin nyt ne hylkää mut ku on saanu mun kautta hirveesti poikapuolisia kavereita ja poikaystävät! Tääkö kiitos mulle?

Hemuli

Muaki kiusattiin koko alakoulun ajan eikä ollu kivaa. Kaikki haukku lehmäks, läskiks ja luuseriks. Mua hakattiin ja syrjittiin. Vaik oon 2 kertaa vaihtanu koulua ei oo hirveesti auttanu. Nyt mä oon vaa ilmaa mut on se tyhjää parempi. Mä vaan oon liian ujo tutustuun kehenkään. Kiva ku joku samanlainenki on! :)

Vastaa aiheeseen: Taas…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top