Siirry sisältöön
HotChocolate

Tahdon kiittää teitä MLL:n työntekijät.
Uskon että monet on sanonut tästä jo miljoona kertaa, mutta haluan sano vielä oman henkilökohtaisen kiitokseni teille jotka autatte ihan tuntemattomia pienessä ja suuressa hädässä.
Kirjoitin tänne ensimmäisen kerran kun mua ahdisti todella paljon ja oli pakko päästää höyryjä jollakin järkevällä tavalla.
Sain apua sekä teiltä työntekijöiltä, mutta myös samanikäisiltä, nuoremmilta ja vanhemmilta lapsilta, ja haluan myös kiittää teitä siitä että uhraatte edes minuutin aikaanne auttamaan ihan tuntemattomia ihmisiä ahdingossa, ja myös ehkä kuunnella heidän ilojaan kuten jotkut ovat kertoneet helpotuksistaan täällä nuortennetissä, ja varmasti kirjepalvelussa sekä chatissa.

Myöhemmin älysin tämän keskustelupalstan lisäksi myös kirjepalvelun.
Sinne pystyin kirjoittamaan jopa vielä ahdistavammat asiani joita en kaikkien halunnut tietävän jopa tunnistamisen pelossa ja rehellisesti luen ne kaivatut vastauskirjeet aina kyynelsilmin ja huokaisten helpotuksesta, ettei enää tuotakaan ahdistuksen pesäkettä tarvitse kantaa harteillaan.
Mietin, ”joku oikeasti tekee työtä auttaakseen muita, ja nyt tälläkin hetkellä auttaakseen jopa muakin kun monet ovat mua lyhyen elämäni aikana syrjineet ja jopa työntäneet luotaan pois, vaikka tosin monet ovat onneksi halunneet luokseenkin.

Keskustelupalstan, kirjepalvelun ja chatin avulla olen löytänyt itsestäni uusia puolia, teidän, työntekijöiden ansiosta ja avulla, kuten myös muiden lasten ja nuorten avulla.
Olen hyväksynyt itseni, tajunnut että ahdistavat ajatukset ei kestä ikuisesti ja että ongelmista kyllä selvitään.

Teette siis ihan uskomattoman tärkeää työtä ja haluan kiittää siitä ihan kamalasti! Ette varmaan aina saa tietoonne miten paljon joku viesti auttoi, mutta sanon rehellisesti että olette varmasti pelastaneet monia henkiä jopa pienen kirjoituksen, joka on täynnä toivoa, rohkaisua ja läheisenrakkautta, avulla, sekä myös rohkaisseet niitä jotka sitä ovat kaivanneet ja senkin avulla monet ovat varmasti menestyneempiä, rohkaistuneempia ja onnellisempia kuin ennen, ilman minkäänlaista vastausta.

Olette korvaamattomia, keep up the good work koska teitä tarvitaan!
Kiitos paljon, en tiedä olisinko tässä tällaisena kuin olen nyt, jos en olisi saanut purkaa pahaa oloani mm. tänne silloin kun on ollut tarvis.
Kiitos siis kaikki MLL:n työntekijät sekä te lapset ja nuoret jotka myöskin autatte omalla tavallanne täällä keskustelupalstoilla! :)

Kiitos, siunausta ja hyvää kesää kaikille!

MLL Ylläpito

Kiitos ”HotChocolate”! Tulipa hyvä mieli ja silmät jopa kostuivat, kun kirjoitit niin kauniisti.:) Ilo on meidän puolellamme! On ihana kuulla, että olet saanut apua täältä keskustelupalstalta sekä muista nettipalveluistamme. Välitän kiitokset vapaaehtoisillemme, jotka koko sydämellään kuuntelevat ja auttavat Lasten ja nuorten puhelimessa, nettikirjepalvelussa ja chatissa. Ihanaa, että te nuoret autatte ja tuette toisianne tällä palstalla. Viestejänne on ilo lukea!

Ota ihmeessä aina yhteyttä, kun haluat purkaa mieltäsi ja kysyä neuvoa! Oikein mukavaa kesää!

Tyttönen

Itsekkin olen täältä monenlaisia apuja saanut niin chatissä kuin kirjepalvelustakin. On tosi hienoa että autatte muita ihmisiä ihan vapaaehtoisesti! Aijon todellakin täällä kirjoittaa jatkossakin jos on tarvetta esim. ahdistuksen takia.:)

Sartsu – Verkk@ri

Voi vitsit, ihanaa että joku antaa hyvää palautetta! Se motivoi jatkamaan, kun tietää että tekeminen tuo tuloksia :) Oot muuten pistänyt silmään, ”HotChocolate”, sun kiroilla kirjoituksilla keskusteluissa! Uskon, että myös sinä olet auttanut monia nuoria heidän ahdistuksessa ja ongelmissa! Ootko muuten tutustunut Verkk@ri-toimintaan tai muuhun vapaaehtoistoimintaan, missä pääsee auttamaan muita nuoria? Sulla olisi varmasti paljon annettavaa monille nuorille! Kannattaa ottaa selvää, ja voihan auttamisesta tehdä ammatinkin!
Oikein ihanaa loppukesää!
-sartsu

HotChocolate

Kiitos Sartsu! :)
Tykkään usein auttaa ihmisiä ja olenkin ajatellut että jos kaikki menee hyvin (unelmoin maanviljelijän, ja näyttelijän ammatista samanaikaisesti) niin mietin aina miten voisin lahjoittaa ja auttaa muita ihmisiä silloinkin.
Mutta vastailen täällä kun aikaa ja ”tietoa” niihin kysymyksiin on, voisihan sitä harkita ihan harrastukseksi suurempaakin ”projektia”
Arvostan teidän työtä ihan kauheasti sillä olen saanut moniin ongelmiini apua ja ymmärrystä, varsinkin kun olen niin ujo, että kasvokkain puhuminen voi olla melkein mahdottomuus.
Joten ootte todellakin antanut mullekin paljon!

Kiitos siis paljon vielä kaikesta ja hyvää loppukesää sinnekin! :)

suomalainen

Niimpä, ihanaa että tälläisiä juttuja on, koska ystävätkään eivät aina jaksaisi kuunnella tai sitten heille ei viitsi kertoa jostain asiasta. Kiitoksia!

Vastaa aiheeseen: Tahdon kiittää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top