Siirry sisältöön
Nyt ei kyl tuu mielee

Tervehdys ihmiset
Kuten huomaatte otsikosta taidan olla haluta transitioitua. Okei taidan ja taidan mut siis juttuha on näin oon mies/poika en siis biologisesti vaa niiku tiedän sen mutta muut eivät tiedä sitä (paitsi nyt teki tiiätte yas olkaa ylpeit).
Oon googlaillu kaikenlaista viime päivien aikana liittyen transitioitumiseen.
Ajattelin että 15v abt tulisin kaapist perheelleni. Ehkä jopa aloittaisin transitioitumis prosessin tutkimis jakson (sori jos termit väärin tms korjatkaa jos sanon jotaun väärin sil halujn tietää täst asiast entist enemmän ja true facts). Siis jos nää mun lähteet on luotettavii 15 vuotias transnuori pystyy vaihtaa nimensä eikä huoltajan tarvitse edes välttämättä suostua siihen sillä kuulemma nuoren mielipide asiasta ratkaisee.
Oon tän nimenki jo miettiny ja oon aika proud sil tää nimi on jotenkin niin minä:)
Noh vaikka tääl kaapis olisinki nii aattelin muuttua enemmän maskuliinisemmaks ku mitä olen nykyään:
Leikata hiukset lyhyeiksi ja ns ”poikamaisemmaksi” yk
Käyttää miestenpuolien väljiä vaatteita (käytän niitä jo osittain valmiiks)
Aattelin tehä binderin käsitöissä (siis kaapis oon ja sillee mut yk sanom vanhemmille et tää on maskuliinisia cosplay asuja varten tms)
Jajooo
En iha tiiä miten faija reagois tähä hommaan mut äiti ainaki hope so supportaa myös trans ihmisii. Se sano et mulle sopis sellaset lyhyet hiukset ja ain sanoo et saan olla just sellane ku oon ja jos joku vain sanoo mulle et ”toi on poikien takki tms” voin sanoo niille et ”who cares tää on mun takki” ja joo i guess äiti supporttaa:)
Sisko…no joo se ain sanoo et oon ”miestyttö” tai et näytän ja kuulostan pojalt mut i know se supporttaa mua (ainoo perheen jäsen jolle tullu seksuaalisesta suuntautumisesta ulos kaapist<3)
Ja veli…*** sillä on väliä saakoon uuden veljen i don’t care sen mpstä B)
Mutta joo päivittelen varmaa tänne tätä trans prosessia ja muut juu
Jos joku toinen trans lukee tän nii vinkkei ja neuvoi saa antaa vertaistukee tms
Heippahei
Ps *** tuli pitkä viesti

<3

Wow!! Onne rakas❤️

Nyt ei kyl tuu mielee

Hei minä taas täällä:D
Elikkäs leikkasin just vähä aika sitte lyhyet ns ”poikamaiset hiukset” (<hyi mikä sana! inhoon käyttää tota)
Ja menin sit maanantain takas kouluun ja haluun ny kertoo teille yhen skenen sielt:
Olin mun dudefrendin kaa sanotaan vaikka nyt…Marcus. Marcuksen kaveri (sanotaan häntä nyt Alexiksi) tuli mun ja Marcuksen luo ja Alex katto mun hiuksii tosi hämmentyneesti:D
Marcus huomas Alexin ilmeen ja sano sit sille et: ”ai moi alex. Täs on mun uus dudefrendi. Sen nimi on (*mun trans nimi*). (((Sovitaa vaik et mun trans nimi on Jere)))
Alex jonka hämmentynyt ilme alko häiventyä sano:
”Aa moi Jere”
Sit Marcus lisäs: ”se on muuten trans ja se on iha okay:)…miks sä Alex olit eka nii confused”
Alex: ”koska Jere on eka trans ihmine jonka oon tavannu”
Siis nehä varmaa vaa vitsaili yms:D Ja en oo sanonu et oon trans tai mitää ja toki inhottavaa et pelkkä hiustyyli vaikuttaa ihmisten sukupuoli oletuksiin mut bc oon trans nii se tuntu hyvält et ne sano mua jereks*. Varsinki ku jere**(nimi on siis muutettu) on se nimi jonka ajattelin itselleni vaihtaa.
Mut joo saa antaa vinkkei/tukee/tarinoit/kommenttei iha mitä vaa:3
JA TRANSLAKI UUDISTETTIIN YAAS🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

ftm17

Moi! Onnea ittes löytämisestä❤️ sun matka on vielä alussa, mutta kyllä se siitä lähtee! Hiusten leikkaaminen oli mulla se eka asia josta lähin ku oman transsukupuolisuuteni tajusin sillon suurin piirtein 13-vuotiaana.

Tosta binder-asiasta voisin sen verran sanoa, että sellaset DIY-binderit voi olla tosi riskialttiita varsinki jos niitä käyttää usein ja säännöllisesti, joten suosittelen lämpimästi ostamaan ihan oikean binderin, vaikka jonkun kaverin kautta tms, jos se on vaan mitenkään mahollista. Itse aikanaan bindasin ideaalisiteellä ja nykyään kaduttaa, koska onnistuin vahingoittamaan kylkiluita ja rintalastaa niin pahasti, että ne on edelleen kipeät, vaikka oikeaa binderiä oon käyttäny nyt n. 2,5 vuotta. Binderin ostin lopulta salaa tilaamalla, enkä oo tähänkään päivään mennessä sanonu vanhemmille asiasta mitään!

Bindaaminen jollain muulla kuin asianmukasella binderillä voi vaurioituneiden kylkiluiden lisäks myös pahimmillaan viedä mahollisuuden käydä läpi mastektomia, mikä taas ei olis kovin kiva juttu :/

Summa summarum: pidä huolta sun tänhetkisestä kehosta, niin sit jonain päivänä se on keho joka tuntuu omalta <3

Vastaa aiheeseen: Taidan olla trans

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top