Siirry sisältöön
Taitoluistelija poika

Oon siis harrastanut taitoluistelua 4v. asti. Muutettiin faijan kanssa asumaan eri paikkakunnalle ja koulu tietty vaihtu. Syksyllä siinä ekan viikon jälkee piti tehdä esitelmä omasta harrastuksesta ja mä kerroin et harrastan taitoluistelua. Siitä sit alko kiusaaminen ja naureskelu haukutaan homoks ym. Myös pitkistä hiuksista nälviminen alkoi. Hiukset on pitkät koska esityksiin ja juhliin sun muihin on kiva tehdä kampauksia. Nauretaan myöskin koska kaukaa katsottuna näytän tytöltä mikä ei itseäni haittaa. Oon sanonut tästä useasti opelle ja on pyytänytkin kiusaajia lopettamaan mut sama meno yhä vaan jatkuu. Harrastusta en aio lopettaa kumminkaan koska tykkään ja haaveena on siitä ammatti. Tuntuu et suurin osa näistä tyypeistä on jotain ahdasmielisiä [osa tekstistä poistettu]. Miten tää hoituisi?

Kissuli

Tsemppiä sulle, hyvä että oot sanonu opettajille. Ehkä voisit sanoo vielä rehtorillekin? 💞💞💞

Taitoluistelija poika

Moi! Sori vähä myöhää vastaan :D oon ottanu nyt harkintaa et kertoisin asiasta reksille. Saa tosin nähä mitä tapahtuu kun se on vissiin joku himouskovainen tai jotai…. oon nyt sanonu tästä myöskin faijalle nii se on alkanu tätä vähä selvittelee. Kiusaaminen on jatkunu edelleen ikävä kyllä. Toivotaa et se loppuu. Kiitti vastauksesta Kissuli♡. Kiitti myöski @tech_otakus_savetheWORLD: ille joka näki tän ja tunnisti mun ig profiilin ja tsemmpas ♡.

moms spaghetti

moi:)
on aivan hirveetä ettänsua kiusataan sun hiuksista ja harrastuksesta:((ois muuten siisti testaa taitoluistelua :D)
on hyvä että oot asiasta kertonu opelle ja vanhemmille:)
ja ei kannata välittää kiusaajista, jso se sua oikeesti alkaa häiritsee tosi paljon, nii voit käydä vaikka kuraattorilla.

tsemppii sulle😊❤️

Muija 12

Ei oo mun mielestä noloo. Kiusaaminen on noloo

Juuhh

Muija 12, oon sun kaq ihan samaa mieltä ja kaikki saa harrastaa sitä mitä haluu…mitä ne si ite harrastaa, strippaustako??? Mut tsemiiiiii sulle❤️❤️❤️😘❤️❤️

Taitoluistelija poika

Moi! Kiitoksia kaikille tsempistä! Olis tosiaanki mukava tietää mitä ne harrastaa… tietääkseni ainakin muutama harrastaa jääkiekkoo. Eihän niillä kahella lajilla nyt ihan hirveesti eroo oo?? No on kyl mut joo :D kiitoksia!

Tech otakus save the world!

Ole hyvä!

Vastaa aiheeseen: Taitoluistelu nolo pojalle??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top