Siirry sisältöön
👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Ostin sisi tänään ripsientaivuttimen ja aattelin kysyy että taivutatteko te yleensä ripsenne? Oon joskus kyl kokeillu kavereitten taivittimii mutta omii ei oo ollu kun oon aatellu että mulla on jo aika taipusat ripset mutta nyt kun kokeilin niin silmät kyl näytti isommilt. Jol mun äiti ei oo ennen suostunut kun jos nyt suoraan sanotaan niin se on vähän ”pihalla ” näistä meikki jutuista ja välillä se ei usko mua niin pitää sille ihan googlesta lukemalla todistaa mutta nyt vihdoin sain💜sori tuli pitkä viesti mutta siis taivutatteko?

Neutraali

No tämän vuoden aikana oon alottanu, taivutan lähes päivittäin. Hankin oman taivuttimen pari vuotta sitten. Ei sitä kukaan huomaa, mutta lisää itsevarmuutta, kun näyttää mielestään paremmalle 🥰

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

En taivuta koska mulla on pitkät ripset (en käytä mitään ripsiseerumeita) ja muuten se näyttäisi siltä et mulla on tekoripset.
Hyvää kesän odotusta kaikille 🏖️☀️🌷

Kaakao

En mut oon miettiny taivuttimen ostamista

✨️PROUD THERIAN✨️

Joo taivutan

Dreamer✨️🧿💋

En käytä, mullakin pitkät ripset nii näyttää iha hyvält näin🫶🏻

En :)

✨✨

Taivutan, koska mun ripset ei oo hirveen taipuisat

Dream🥀4ever

Joo taivutan.

minä vaan! 🍁🍁

itseasiassa, en ennen taivuttanut ripsiä ollenkaan, mutta kaikki muuttui muutama viikko sitten. olin taitouintikisois ja kaikki taivutteli ripsiään, et ne näyttäis pidemmältä esityksessa. lainasin mun kaverin taivutinta ja siitä tuli tosi nätti lopputulos. oon siitä lähtien käyttäny, mut ainoo huono puoli on se, että kun on muutenki jo pitkät ripset, nii ripsivärit menee luomen päälle (käytän waterproof), ni on vähä hankalaa, mut nätti lopputulos kyl yleensä.

Nou Shein

taivutan joo

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

En uskonu että näin moni vastais ??? ♡♡♡♡kiitoos

Joku random ihminen (tai alien)

Taivutan, vaikka se onkin välillä vähän haastavaa kun mulla on niin lyhyet ripset.

keijukaistyttö

oon meikannut jo pitkään mut ostin pari päivää sitten vasta ripsientaivuttimen ja se on oikeesti aika kiva, ripset näyttää jotenkin järkevämmiltä ja sopii enemmän mun meikkityyliin.

NS

En taivuta

Vastaa aiheeseen: TAIVUTATTEKO TEIÄN RIPSII?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top