Siirry sisältöön
Osuuskauppa

Et oon trans! Ei vittu! En haluis olla, oon aina vähän suhtautunu niihin sellain mikä ei varmaan sun mielestä oo hyväksyttävää ja nyt oon ite. Varmaan se olikin kateutta eikä tervejärkisyyttä. Mitä mä teen? En viiti kenelläkään kertoa.

I’m Unknown

Transsukupuolisuus on ihan normaalia. Ei kai täs muuta ku yritä hyväksyy ittes ja kerro sit muille jos hyvältä tuntuu. Tsemppii!
Ps en haluu loukata ketään tai olla vanhanaikanen ku sanon et voi olla vaan vaihe

bcfan337

Se on iha normaalii jos sä tunnet ittes trans ihmiseks.Yritä vaa hyväksyy ittes sellasena ku sä oot ja kannattaa sanoo muille ku jos sä tunnet sillee ku sit sul on helpompi olla ittes kaa ku tiiät miltä susta itestäs tuntuu ja ku oot saanu sanottuu sen jollekki.
<3
PS:tost ei saa varmaa mitää selvää <3

Jokuvaan

Jokanen saa olla just semmonen kun on ja on ok olla trans mut haluisin vaan muistuttaa että tyttökin voi olla maskuliininen ja poika feminiinen ja voi ihan muutenkin vaan olla just semmonen kun on <3

Hehho

Miten sen voi tajuta silleen ettei halua olla mutta on sittenkin???

hmmmh

Vastaus sulle Hehho. Iso osa transihmisistä ei ainakaan aluksi halua olla trans. Ne ei itse vaikuta siihen ja kokee ahdistusta ja jopa vihaa itseään/sukupuoltaan kohtaan. Se ei niinkään ole semmonen haluanko vai enkö halua juttu. Mäkin olen monta asiaa vaikka en halua.

Vastaa aiheeseen: Tajusin just…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top