Siirry sisältöön
Kyllä joo, taas meikä mandoliini täällä

Kirjoitan nyt vaan jonkun runon tai jonkun tälläsen en ees tiiä, mut vähä niiku freestylenä, mut jtn saatan vaihtaa vähän järkevämmäks ja juuh :D

~Elämä on kuin pallo, joka suunnasta yhtä pyöreä.~

Herään, en olisi halunnut, tänään kouluun, en olisi jaksanut, miksi sinne on pakko mennä, kun käytävillä vain huutelua ja kinaa, miksi kaikki vihaa?
Pian on liikuntaa, en olisi halunnut, Kohta on matikkaa, en olisi jaksanut, miksi on niin p*skaa, eihän tätä nyt kukaan voi jaksaa, mutta yritän pitää hauskaa.
Nyt on ruokailu, en olisi halunnut, pian taas historiaa, en olisi jaksanut, miksi pitää olla täällä, missä kukaan ei halua, täällä, missä en voi olla minä, ja täällä, missä kukaan ei välitä, enkö voisi vain mennä, ja muita ylhäältä tarkkailla?
Kohta töihin, en olisi halunnut, pian taas kotiin, en olisi jaksanut, miksi elämä on kuin pallo, joskus ylhäällä, usein alhaalla, joka puolelta yhtä pyöreä, jokainen puoli, ihan samanlainen.
Kohta syömään, en olisi halunnut, pian taas nukkumaan, en olisi jaksanut, miten voin selvitä päivistä, jos en nuku vain siristän, neljän tunnin yöunet, huonot kuin aamut uudet, miksi kaikki on samaa, aina vain samaa, ei koskaan erilaista, mikään ei muutu, kaikki on niinkuin aina, ja pian taas
Herään, en olisi halunnut, tänään kouluun, en olisi jaksanut…

Vastaa aiheeseen: Tällänen runo vaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top