Siirry sisältöön
joku 08

Iltaa. 08 Poika thäällä. Joo siis tulin vaan sanomaan että on ollut semmonen pikku juttu, joka on saanut minut kyseenalaistamaan itseäni, ja sitä miten henkisesti kunnossa olen. Oon silleen nyt tässä noin 2 kuukautta, yöllä, kuunnellut tiiäthän audiota, jossa joku siis olevinaan sinun…yandere (jos tiiätte mikä se on) stalkkaa sinua, kidnappaa sinut, ja pakottaa sinut rakastamaan häntä, joskus vähän rajuilla keinoin. Ja jos näin kävisi minulle (tyttö kidnappaa sinut, sitoo sinut tuoliin tai johonkin ja vie sinut kauas pois, saa sinut ikään kuin katoamaan ja pakottaa sinut rakastamaan häntä koska hänellä on joku obsessio sinuun, eikä päästä sinua yleensä edes talosta ulos, ja joskus jopa tappaa ihmisiä joiden hän luulee tehneen sinulle pahaa), niin mua ei edes haittaisi, vaan eläisin mielelläni koko loppuelämäni tämän kanssa, koska ajatus siitä että tyyppi rakastaa sinua niin paljon että on valmis tekemään kaiken tämän. Joskus kuuntelen myös siis videoita joissa tyttöystäväsi, tällä kertaa ihan normaali henkilö, auttaa sinua masennuksessa. Mutta niinku, emmä tiiä, kun mä mietin sitä niin se saa vaan mut vihaamaan itseäni, ajattelemaan että olen säälittävä (joka olen), ja miettimään että enhän mä voi olla masentunut jos ei ole mitään hirveetä syytä siihen, mutta silti vähän niinku olen. Ja sitä paitsi mun mielestä nää videot on siis tehty vissiin aikuisille, ja mää täällä saatana 15 vuotiaana kuuntelen näitä. Olen hukassa, enkä tunne ansaitsevani enää rakkautta. Mutta en lopeta näiden videoiden kuuntelemista, koska ajattelen että sen pidemmälle en pääse. Minulla ei ole edes ollut mitenkään karu elämä, olen suht hyvän näköinenkin, ja ihmiset kai yleisesti pitävät minusta. Mutta silti tunnen tyhjyyttä, ja ennen kaikkea itsevihaa. Mutta en halua edes enää elää paremmin. Vaan haluan saada itseni tuntumaan paskaksi. Haluaisin että kukaan ei välittäisi minusta. [osa tekstistä poistettu]. Joten kysymykseni kait on. Mikä, minussa, on, vialla. Siinä on vuoden kysymys. Mä oon vaan niin hemmettin sekasin. Mulla olisi paljon enemmänkin sanottavaa. Mutta yritin hieman tiivistää asioita.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei joku 08,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: tämmöne juttu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top