Siirry sisältöön
Tyttö 13v

Mulla nyt vaan on tämmösii vähäpätöisiä mutta isompiaki juttuja mielessä mitä nyt aattelin tänne kirjoittaa.

Ihan ensiks siis, mulla on poikaystävä jonka kaa oon ollu jo yli puol vuotta, mutta ekan kuukauden jälkeen koko aika on tuntunu siltä, että se ei kuitenkaan sovi mulle. Me ei nähdä usein muualla ku koulussa, vaikka tekstaillaan paljon. En enää jaksa tätä. Se on tosi tylsä, se ei koskaan pyydä mua sen kanssa minnekään. On se silti kiva ja hyvännäkönen, mutta päällimmäisenä ajatuksena se että haluun erota enkä tiedä miten sen tekisin loukkaamatta häntä.

Mua on pitkään mietityttäny tää tyttöjen perse-juttu. Mikä on mukamas hyvä perse! Tää on ihan idioottimaista luokitella tyttöjä takapuolen mukaan. Miettikää vähän mitä kirjotatte.
Oonko ainoa, jonka mielestä on tyhmää arvostella toisten perseitä!?

Mun paras kaveri tykkää laulamisesta, mutta sen laulaminen kuulostaa ihan kamalalta. Sillä on ihan hyvä ääni, mutta se laulaa niin nuotin vierestä (tai no kyllä monen kilometrin päästä..). Sit se laulaa koulussa ja joka paikassa ihan innoissaan, ku luulee et muut ajattelee että onpa tol hyvä lauluääni. Todellisuudessa kaikki vaan kattoo sitä ihan tyhmästi.

Eli siis: a) Kannattaako erota pojasta joka välittää mutta on tylsä vaikka sille on huomautettu asiasta? Miten eroan loukkaamatta häntä?
b) Siis, onko teidän mielestä ok antaa itsestään kuvan, että on hyvä perse?
c) Miten huomautan kaverille, että kannattaisi harjoitella vähän noita sävelkorkeuksia. Kaverini suuttuu helposti. Mitä sanon sille ettei se nolaa itteään enempää?

Sainpa purettua nää tähän.
Kirjotan sitten tähän samaan ketjuun jos tulee muuta. :) Kiitos jo etukäteen!

WeWeWe

Jos et enää pidä pojasta, ehkä sinun kannattaisi sanoa se hänelle suoraan tai vaikka tekstarilla, riippuu siitä miltä tuntuu. Mulla ei itselläni ole tästä kyllä kokemusta, mutta jos mietin mitä tossa tilanteessa ehkä sanoisin näin: Meillä on ollut (esim) tosi hauskaa yhdessä , mutta musta tuntuu että tää on nyt loppu. Oon pahoillani, mutta luulen ettei me enää voida jatkaa tätä, ja jne. Mutta ihan miten itse ajattelet.
En todellakaan ajattele että tyttöjä valitaan takamusten perusteella?! Ihan urpoja ne jotka kattoo silleen ärsyttävästi sun takaa just sen takii. :||
Tohon viimeseen en ehkä osaa auttaa, mutta kannatta käyttää samoja sanoja kun A: kohdassa, mut vähän eri sanoilla :)

Vastaa aiheeseen: Tämmönen sekoitus monesta jutusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top