Siirry sisältöön
I [nimimerkki muutettu]

moiii!! oon 14 tarvisin nyt jtn apuu koska siis meil on ensviikol tiistaina, keskiviikkona, ja torstaina ja perjantaina koulu-uinnit ja siis en oo koskaa käyttäny tamponii. en viittis myöskää pyytää semmosii äidiltä. opelle en myöskää viittis kertoo et on menkat, ja muutenki haluisin mennä sinne koulu uinteihi.

oon miettiny et voisin ite ostaa vaik tamponei…mut en tiiä mitä imukykyy sen pitäis olla? ja merkkisuosituksii? onko esim vuokkoset parempi vai huonompi ku vaik Ob.? ja kokemuksia ei-asettimellisesta tamponista?

kiitti vastauksista, jos niit nyt tulee hehe :)

moikka!

mä oon vast 12 vee et mun täst ei saata saada selvää😁voi rakasss muaki jännitti ekaa kertaa 💗kysyin terkalta nii sano et voit vaikka mukii kokeilla et laitat sen tamppoonin sinne ni huomaat miten se reagoi! sit se sano et peilin kans voi laittaa et tietää et menee oikeesee reikää💗sit nopeesti sinne sujauttaa sen et sit voi tuntuu ikävältä jos laittaa hitaasti😊hyvin se rakas menee! mä en oikee osaa auttaa ku pari kertaa käyttäny tamppoonii mut hyvin on menny ja paljon itsevarmemmaks oon tullu😄oot ihana! toivottavasti täst oli jotai🥰

Vastaa aiheeseen: tamponin käyttö ekaa kertaa, IIK :/

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top