Siirry sisältöön
Mietin vaa

Mielipide joost kleinistä. Must tuntuu et koko koulu fanittaa sitä nykyään. Ite oon yrittänyt kuunnella joostin musaa mut ei se oo mitenkään erikoista. Europapa oli hyvä ja joo mut kertojaapa te oma mielipiteenne??!!!??

Sori otsikko en saanu laittaa mitä halusin koska se oli varattu

Nuori aktivisti

Mun mielestä se on IHANA!

Joku

Yliarvostetuin biisi koskaan.

✨✨

Ihan okei kai! Ihan hauska se ainakin oli!

Noh ei liity nyt aiheeseen mut oisko teijän mielestä Nemon tai baby lasagnan kuulunut voittaa.

Oma mielipide on se et baby lasagna oli yleisen suosikki ja sen ois sillo kuulu voittaa

🏳️‍🌈❤️‍🔥

Vähä yliarvostettu artisti, mut silti iha hyvä:)

Pusheli Pasheli

Mun mielest vaan tosi huonoa ja alkeellista huumoria. Mitkä ne nakuhousut oli??

THE one baddie

Nimimerkki ”Mä”:lle. On totta että Baby Lasagna oli yleisön suosikki. Sen takia sen olis ansainnut voittaa. Mutta itsehän siis mää äänestin Sveitsiä, koska rakastin Nemoa persoonana ja biisin show vain nyt oli iha sairaan makee. Ja biisikin oli hyvä. Nemo toisti Loreenin kohtalon, sai tuomareiden äänet mennen tullen. Mutta annan sen anteeks, koska Nemo oli mahtava tyyppi ja tosi symppis (toisin kuin Loreen. Tää rodistui kuin voittovedossa Nemo piti pantaq minkä Bambi thug anto sille, kun Nemon voitti julkistettiin. Ehkä Kroatian olis pitäny voittaa, mutta ei mua haittaa koska Nemo nyt vaan oli mahtava.

Tytsy 13

Oon joostfani mut mua ärsyttää iha sikana se ku kaikki tiktokis ja muual on ”rakastunu” siihe. Tai siis mun mielestä se on aika inhottavaa jos tykkäät siitä sillee ja oot joku 2x nuorempi ku se.🤷‍♀️

Tytsy 13

Sen ois kyl ehdottomasti pitäny pysyy mukana. Ku eihän se ees koskenu siihe kamera tyyppiin vaikka ne jotku sano et se löi sitä.

Tytsy 13

Ja siis mun mielestä voitto meni oikeelle tyypille koska nemolla oli parempi biisi ku baby lasagnalla ja paremmat laulutaidot sekä parempi lavashow.

Vastaa aiheeseen: Tän vuoden viisuedustaja

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top