Siirry sisältöön
hihihi

Heiips, jos joku teistä etsii kivaa harrastusta tai jotain asiaa, miten saa itsensä rauhoitettua tai unohtaa kaikki ikävät asiat ja rentoutua, kokeilkaa tanssia!!

Tanssi on tosi mukava harrastus jossa saa tehdä mitä vain miltä susta tuntuu – jos sua raivostuttaa, voit tanssia raivoisasti ja purkaa raivosi sun liikkeisiin ;) Ei oo oikeeta tai väärää tapaa tanssia, ei ole parasta eikä huonointa.

Tanssissa tärkeintä on pitää hauskaa ja tehdä sitä miltä tuntuu eikä välittää siitä jos joku toinen ei tykkää siitä miten tanssit! ;)
Mielestäni tanssia on myös todella kivaa tehostaa tunnetiloilla, voi vaikka itkeä jos siltä tuntuu !!

Tanssi myös tekee hyvää aivoille ja keholle – se on myös hauskaa!! Lajeja on myös niin monta, discosta moderniin tanssiin ja kansantanssista kilpatanssiin :) Niin paljon josta valita! Se on myös kaunista <3

Tärkeintä tunneilla ei ole olla paras vaan yrittää parhaansa ja pitää HAUSKAAA!! Tanssi ei ole mitään jos siitä ei pidä – enkä tietenkään pakota ketään tanssimaan! Itse löydän sen vain niin kauniina ja ihanana kun saa ilmaista itseään ja on niin paljon helpompi ilmaista itseään liikkeillä kuin sanoilla.

Tanssi sopii myös aivan kaiken ikäisille, pikkuvauvoille ja vaareille!! Ei ole väliä kuinka pitkä olet tai paljonko painat :) Kaikki saa tanssia!

Tanssi myös kohottaa kuntoa! Eli siitä on myös hyötyä. Ja esim. Discotanssi, jossa hypitään paljon vahvisaa luita!💪🏻

Tunnit koostuu yleensä lämpästä, venyttelystä, joskus tekniikasta ja sarjasta!💕

Itse olen tanssija ja minun on niin helppo näyttää tunteeni, aina kun improvisoimme tunneilla, teen miltä tuntuu enkä välitä siitä miltä se näyttää – jos se ei tunnu hyvältä, usein se ei kuitenkaan näytä hyvältä❤️

Toivottavasti joku hyötyy tästä, tanssin iloa!💚

Kata, verkk@ri

Ihana sinä! Aira Samulinkin on sanonut: ”jokainen on tanssiessaan kaunis” !! mun mielestä tanssimista ei ole oikeaa tai väärää, parasta on kun vaan liikuttaa kehoa ja antaa musiikin viedä! oon myös joskus nuorempana harrastanut tanssia ! :)

Vastaa aiheeseen: Tanssia :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top