Siirry sisältöön
Beauty23

Mä riitelen ja tappelen mun siskon kaa tosi paljon. Kukaan ei kestä sitä ääntä, kun me riidellään ja tapellaan. Kerran jopa löin mun siskoa niin lujaa, että se joutui olee koulusta pois, ja kerran mun sisko kuristi mua niin lujaa, että melkein kuolin. Meillä on lyöminen ja potkiminen ihan arkipäivää, ja kaikki haukut jne. On tullut paljon haavojakin. Mitä pitäis tehdä?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Beauty23,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Tappelut/riidat siskon kaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top