Siirry sisältöön
Boyy

Moiiiii
joo teen tätä 0.46 ja oon aika sekasi😆😆
Oon yläasteel. Karkasin mun treeneistä pari viikkoa sitten maanantaina, koska kaikki oli perseestä. Karkasin 20.37, ekan poliisi auton näin 21.48 ja ambulanssin 21.52. Kirjotan tän nyt tänne koska haluun vaan nähä tän jutun tekstinä😅😅 mut löyettiin n.23.36. Jouduin psykologille ja vihaan sitä. Karkaan uudestaan ehkä, koska haluun laitokseen mut en viel päässy😒 mua etti mun valmentajat ja jengi kaverit ja poliisit ja perhe. Ääääääääääähhhh vituttaaa…. poliisit ettei mua juna asemilta. Mua etsittiin jopa lentokentält…

Me oltiin eilen mun luokan ja rinnakkais luokkien kaa leffas ja mun ihastus on mun rinnakkasluokal (poika)…. Se oli mun kanssa samassa salissa kattomas sitä leffaa se kesti 3h. Se oli eturivil sen kavereiden Kaa ja meni mun kaverin peräs sinne saliin näin sen mun ihastuksen ja se mun kaveri halusi mennä siihen TOKALLE riville sen taakse istumaan🥹 se mun kaveri ei edes tiiä et tykkään siit sanotaan nyt vaikka sitä mun ihastusta miroksi. Mä katoin sitten sitä ”miroa” koko 3h ja mun ilme oli varmaan tällänen sekoitus 😘🥰😍🤭😶😏😵‍💫 sitten kun me lähettiin pois niin mun ilme oli varmaan tällänen sekoitus😒😮‍💨😟😥😓😫😩😭.
Nyt vain odotellaan että nään sen tänää koulus………..

 

moikka
kiva kun jaksoit lukea🙃🙃🙃

[osa viestistä poistettu & viesti siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa-palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Tarina mun elämäst

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top