Siirry sisältöön
E✌️ [nimimerkki muutettu]

Siis oon 12 vuotias tyttö ja oon ihastunu toiseen tyttöön joka lähtee yläasteelle pian, eli on mua vuoden vanhempi. Se on poikatyttö ja hengaa poikien kaa. Mut se on niiiiiiiinn ihana, kaunis, cool ja kaikkee muutaki mahtavaa mutta must tuntuu et se ei oikein oo kiinnostunu musta koska se seurustelee jo. Ja se ei oo joskus kauheen kiltti mua kohtaan ja liikkuu semmosessa poikaporukassa joka myös yleensä kiusaa mua ja mun kavereita. Mutta kuitenkin tuijotellaan toisiimme aina tunneilla luokassa ja se tuntuu sillon niiin ihanalta kun huomaan et se kattoo mua sen ihanilla silmillä. Koulun jälkeen kotona mä joskus itken koska se on niin ihana ja lähtee ylä asteelle ja muutenki en varmaa tuu näkemään sitä enää ainakaa paljoo sit. Ja mulle tulee nykyään myös masennuksia ja jos semmonen mulle tulee nii sen voi parantaa vaan kaveri. Niin mitä mun pitäs tehä kun en mä vaan pysty mennä juttelemaan sille. Ja haluun et tää loppuu… onko teillä neuvoja? Tai jos ei oo niin voitte vaan koittaa lohduttaa mua.😪 itken tälläki hetkellä kun kirjotan tätä.

🧦

Voi ei! Mä luulen että sun kannattais vaan päästä siitä yli. Mullaki oli tollanen ihastus joka hengaa ilkeissä porukoissa. Se oli itekki aika ilkee mut en tajunnu ku olin ihastunu. Mä sain jostain sen snäpin, ja laitoin sille jonku snäpin mut se jätti avatulle ( joka on aika ilkeetä ) nii en enää oo ihastunu siihen ja oon siitä ilonen.

13v bi tyttö

Sori ku en ole nähny viestiäsi aiemmin. No olen bi vaikka eihän se nyt ole tärkeää, mutta jos kysyisit puhelin numeroa, hengaa hänen kanssaan mutta älä silti muuta itseäsi hänen vuokseen, koska silloin hän ei ole vain oikea. Seurustelen itsekin mutta en oikein osannut paljoa auttaa. Toivottavasti voit paremmin nyt
T 13v bi tyttö

Vastaa aiheeseen: Tartteen apua ja tukea…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top