Siirry sisältöön
Joo o

Mä oon ihastunut itsestäni vuoden vanhempaan ja ihan tälleen btw mä oon tyttö ja no se poika mutta no mennään asiaan eli mä oon ollu jo ihastuneena melkein siitä asti kun näin sen ekaa kertaa mun taksissa eli melkein kaks vuotta mutta en oo vaan saanu mun suuta auki. Oon ihan hirveen nolostuva ihminen joten saisin varmaan slaagin jos se tulis juttelee mulle vaikka se ei ois välttämättä mahdollista koska mä oon ujo ja se on semi ujo mutta niin. Mun kaveri joka on sellanen että se menis vaan suoraan asiaan tuntee kaikki musta vanhemmat nuoret ja se ois jo valmis kertomaan mun puolesta sen kaverille siitä että tykkään sanotaan nyt vaikka viljamista ja se mun kaverin kaveri menis kertomaan nyt sitten tälle viljamille mutta jos se tekis niin en varmaan enää sen jälkeen uskaltaa näyttää naamaa missään ja no en tiiä mitä teen kun haaveilen ja haaveilen enemmän ja enemmän siitä viljamista ja se turhautuu haluisin kertoo vaan sitten mä oisin ihan paskan jos yhtä äkkiä puoli kouluu tietäs siitä. JA NYT MÄ TARVIIN APUA. Oon siis 7lk

Janna, verkk@ri

Moikka!

Kiva kun uskalsit laittaa tänne viestiä. Ihastuminen on varmasti sulla tosi vahva tunne, joka on ihanaa.
Kun oot ujo, niin puhuminen tälle pojalle voi olla vaikeeta. Asia ei kuitenkaan varsinaisesti etene jos et mene itse juttelemaan hänelle.
Jos itse kasvokkain juttelu jännittää eniten, niin voisit alussa koittaa jonkin sosiaalisen median kautta mennä tutustumaan tähän poikaan. Se auttaa varmasti poistamaan alun jännitystä. Sittenkun se on helpottanut, niin sitten kasvokkain rohkeasti juttelemaan. Tilanne voi olla pojallekkin jännittävä;)
Tsemppiä<3

Terkuin,
Janna, verkk@ri

7lk myös

Joo tiedän ton tunteen, mun kamu meni sit kysyy sen snäpin addasin sen, mut se ei ikinä addannu takas ja nyt oon nolona ainaku nään sen…

Katri,verkk@ri

Heippa!

Kiitos, kun kirjoitit. Olisiko kenties sinun helpompi lähestyä kyseistä henkilöä viesteillä esim. Instagram tai Snapchat?

Kerroit, että olette kumpikin ujoja niin kasvokkain tervehtiminen koulussa olisi hyvä alku ja viestittely kertoisi toisesta ihmisestä enemmän. Sen jälkeen voit kertoa tunteistasi, jos koet että ajankohta on hyvä.

Muista kuitenkin neuvo:
Et menetä mitään, jos yrität. Päinvastoin sitten asia ei jää kaihertamaan omaan mieleen. Esim. Miksi en kertonut tunteistani.

Hyvää syksyn jatkoa!

Terkuin: Katri,verkk@ri

Lisa, verkk@ri

Hei, kivaa kun laitoit viestiä tänne palstalle. Ihastumiseen liittyvät jutut ovat yleensä vähän vaikeita. Jos luulet, että kaveri kertoo asiasta eteenpäin, sun ei tarvitse kertoa siitä hänelle. Voisit esim. kysyä ihastukselta apua läksyjen kanssa tai pyytää jos hän haluaisi kaveriporukan kanssa hengailla.

Muista, että on myös olemassa se mahdollisuus, että hänellä ei oo tunteita sua kohtaan, mutta sellaisesta pääsee yleensä yli. Kavereita voitte myös olla. Jos kasvotusten puhuminen tuntuu vaikeelta, voit laittaa hänelle viestiä. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin <3

Joku vaa

Mul ei ikinä älä ollu tota tunnetta! Mut joo ymmärrän koska oon lukenu NIIN paljon nuorten elämää kirjoja. Mä sanoisin vaikka moi ja olisin ku en ois ihastunutkaan. Tai sit sä voit kysyy esim sen numeroo ja nauraa ja yritysten saada hyvä kuva ittestäs! Lykkyä tykö ;)

E🏳️‍🌈 [Nimimerkki muutettu]

Ole rohkea ja puhu hänelle❣

Vastaa aiheeseen: Tartteen apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top