Siirry sisältöön
13vv

Hei olen 13v ja tartteisin rintsikat. äippä on kysyny muutamaan kertaan multa et tarviinko mutta jostain syyst oon ain möläyttäny et ”en” jostain syyst en uskalla sanoo ”joo”. osaisko joku auttaa??? liikka tunnit on kiduttavia… en haluu miteskää päin naamaa sanoo et tartten kun en kiteskaan uskalla…. et miten vois hienovarasesti vihjailla?? help me

tyttövaan :3

Mitä jos kävisit itse ostamassa? :) Tai sitten vain suoraan sanot äidillesi, ei siinä muu auta. Ja vielä parempi, että hän on kysynyt, että tarvitsetko. Äitisikin on joskus ollut siinä iässä, että tarvitses rintsikat. Hei, ei siinä oo mitään noloa! :) Tsemppii :)

17v

joo mulla oli aluksi joskus monta vuotta sitten tuo sama ongelma:D Kerran, kun me oltiin yhessä kaupassa niin mä vaan tokaisin sitten pitkän yrittämisen jälkeen, että haluun tollaset.

13-vuotias tyttö

Voi kuule, kyllä sä kehtaat kysyä. Mullakin oli sama juttu, että äiti kysyi, tarvinko mä rintsikoita ja vastasin että en. No, jossakin vaiheessa aloin tarvitseen. Ja se osti niitä mulle. Viime viikolla sanoin just äitille, että mulla on liian vähän rintsikoita, tarviin lisää :) Ei se ole paha asia. Aloita keskustelu vaikka sanoille ”tää on nyt vähän noloo” tai jotakin vastaavaa, vaikka eihän se oikeastaan ole edes noloa, vaan se on ihan luonnollista. Tai sitten käyt ostamassa itse :) Ja sit kun äitis seuraavan kerran kysyy, että tarvitko sä niitä, niin sanot vaan joo. Se on yksi pieni sana, helppo ääntää… Kyllä se siitä! :)

Roni10v

Itellä oli sama ongelma, mutta puhuin suorasti ja siinä se!

Vastaa aiheeseen: Tartten rintsikat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top