Siirry sisältöön
nimetön tyttö

mulla on viime kesästä asti ollu melkeen kokoajan halu itsetyydyttää ja oon sitä tehnykin mut sitte välillä on alkanu ahistaan ihan älyttömästi ku aattelen että oonko liian nuori kun oon vasta seiskalla? yritin yhessä vaiheessa lopettaa sen kokonaa mut sit en vaa pystyny ja aattelin että oon suunnillee koukussa siihen ja välillä vaan itken iltasin itteni uneen koska tuntuu että oon iha luonnonoikku ja ei kukaa mun kaveri tee näin jne
lisäks mun seksuaalinen suuntautuminen on alkanu vähä arveluttaa, koska oon koko elämäni ollu kiinnostunu niinku pojista mutta nyt yhtäkkiä tytöt/naiset ei tunnukkaa nii vastenmielisiltä ja sillee, mutta en oo kuitenkaa ikinä ollu ihastunu tyttöön tms ja kuitenkaa ei tunnu ollenkaa oikeelta että luokittelisin itteni bi-seksuaaliksi vaan hetero tuntuu ainoolta oikeelta mut sitte ei taas tunnukkaan.. haluaisin jutella tästä jollekki koska tuntuu ihan hirveeltä vaan pitää näitä asioita sisällä mutta en todellakaa viitti kellekkää läheiselle ainakaa kasvokkain puhuu tämmösistä asioista mut haluaisin vaan saada tän kiven pois mun sydämmeltä, nii ois kiva jos joku sieltä ylläpidonkin puolelta vastais mulle ja nii kertokaa te kaikki muutki että onko/oliko teilläki samanlaista tms..

×

Ihan normaalia, ei kannata hävetä ollenkaan. Vaikka tuntuisi aluksi vaikeelta, suosittelisin puhumaan asiasta jollekkin aikuiselle, kyllä ne ymmärtää koska voi olla että ne on itsekin kokeneet samat asiat. Jos et kasvotusten viitsi puhua, niin kerro asiasi vaikka kirjeen tai tekstiviestin välityksellä. Tsemppiä!

Nimetön

Heippa!

Pohdit asioita, jotka ovat varmasti käyneet lähes jokaisen nuoren mielessä ainakin joskus. Hienoa, että tutkit itseäsi ja tuntemuksiasi! Itsetyydytys on aivan normaalia eikä sitä tarvitse häpeillä, siihen ei myöskään ole minkäänlaista ikärajaa. Kunhan vain itsestä tuntuu hyvältä. Et ole millään tavalla epänormaali tai ’luonnonoikku’ niinkuin itse kuvailit asiaa. Mainitsit myös että et koe, että kukaan kaverisi tyydyttäisi itseään. Siihen voi olla monta selitystä, ensimmäinen on se, että he eivät puhu siitä/myönnä sitä, toinen voi olla se, että heitä ei vain kiinosta se tai he eivät koe sitä mieluisaksi. Ja mitä sinun seksuaaliseen suuntautumiseesi tulee, niin siitä ei myöskään tarvitse murehtia. Murrosiässä oma seksuaalisuus on vasta hakusessa ja siinä etsitään itseään, joten ei tarvitse pelästyä, vaikka yhtäkkiä sama sukupuoli vaikuttaakin kiinostavalta. Sekin on _aivan_ normaalia ja tapahtuu lähes kaikille.

Jos koet että asiat jäivät vielä painamaan sinua, etkä koe voivasi puhua kenellekkään läheisellesi, niin voit aina soittaa Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten- ja nuortenpuhelimeen. Voit soittaa sinne arkisin (ma-pe) 14-20 välisenä aikana, ja viikonloppuisin 17-20. Puhelin on ilmainen ja nimetön. Kukaan ei siis tiedä kuka olet, kun soitat sinne. Puhelimissa on yleensä ruuhkaa, joten ei kannata lannistua jos et ensimmäisellä yrittämällä saa kiinni, kannattaa vain jatkaa soittamista. :)

Ei haittaa!

Moikka! Nuorena sitä ajattelee esim: ”Ei vitsi mä teen sitä ihan liikaa ei kukaan tee niinku mä!”
Mutta arvaas mitä,
Kaikki tekee!
Älä murehdi sitä ja tee sitä ihan milloin siltä tuntuu :)

Ei-ihminen

Älä huoli siitä et oot liian nuori! Kuuleppa ku kovin moni lapsi / nuori tyydyttää ihtiään päivittäin c:

SecretScorpio

Oon tyydyttäny itteäni niin kauan ku muistan, vaikka tajusin vasta pari vuotta sitten että oikeasti masturboin. Ei vahvemmissa haluissa oo yhtään mitään hävettävää❤ tosin kannattaa vaan kertoa kavereille joihin luottaa, koska monet saattaa ujostella seksuaalisuuttaan.
Mutta ei siinä yhtään mitään pahaa oo et on utelias ja tykkää seksistä. toivottavasti sä pian olet enemmän sinut itsesi kanssa. No shame

Nimetön

Jotkut alottaa masturboinnin jo joskus 4vee ja sitte koulussa oppii mitä on tehny viimeset 8 vuotta… Niin kävi mullekki! Olihan se vähän jännää ja aattelin että miten en koskaa ihmetelly et tein sitä vaikka en tienny mitä varten tai mihin se liitty… Hahah:D Seiskaluokalla ei todellkaan oo liian nuori itsetyydytykseen! Ja seksuaalisuus selvenee kyllä eikä siinä oo mitään pelättävää, murkkuna hormonit jyllää nii on helposti epävarma ittestään ja niin edelleen

Vastaa aiheeseen: tarttisin apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top