Siirry sisältöön
Haluiskojokuauttaa

Okei eli oon tosi nuori tyttö (12) [osa tekstistä poistettu]. Kerron tän mistä tää alko ihan alusta tähän pisteeseen. Eli mun kaveri oli päästäny mut sen tiktok käyttäjälle ja siellä oli jutellu sen kavereitten kanssa mahtavasta kesälomasta ja laittanu kaikkee että mulla on niin ikäväähh jne. Ja oon tosi kateellinen ihminen joten estin sen WhatsApissa ja se alko laittamaan mulle snäppiä että miks estin sen yms. Ja ignoorasin ne (huom. Se laitto kolme viestiä) sitten se esti mut snäpissä ja kerroin sille sen jutun wapissa mutta se oli niin vihanen että ignooras ja lopulta esti. Noh aloin juttelemaan sen kanssa instagramissa ja aluks se ei vastannu 16 ekaan viestiin mutta sitten se alko valittamaan että en vastannu sen viesteihin ja niin. Se oli aika turhaa ja se itseasiassa kerto että se on turhasta vihanen tälleen : ”mitä järkeä sulla on olla turhasta vihane?” Mä kysyin ja se vastas : ”Niih” ja n. 30min päästä se sano ”Et vai ite oo koskaan turhasta vihanen” vastasin että oon mutta en nyt ja se sano : ”no mä oon nyt” ja niin. Sitten ei juteltu pitkään aikaan koska äiti sano nii että ei kannata. No laitoin sille viestiä :”Mä rakastan sua oot tärkein” ja se ei vastannu joten luovutin. Sitten se otti snäpin eston pois ja käyttäyty ku mitään ei ois tapahtunu. Kysyin sitte että voiko ottaa loputki pois ei voinu ja se sano että ei halua olla kesällä mun kanssa. Se on myös mun serkku joten sen takia en haluais että välit menee ja se on joskus osannu olla kivaki. Nyt se esti mut taas snäpissä ja sano että ”en mä oo sua estäny” sanoin että estä mut ja ota se sitten pois niin se sano että ei pysty ja tajusin kyllä että se valehtelee mutta oon nyt tässä pisteessä. Ja jos aijot vastata tähän ota nää jutut huomioon
– Ollaan tunnettu mun ristiäisistä asti.
– Se on mun serkku.
Ja tässä on tärkein:
– En halua että meijän välit menee poikki jonka takia itken sen takia usein mutta haluan olla sen kanssa vielä kaveri.
**Se on muuttunu niin paljon myös nii en oo enää varma mitä haluan**
(Anteeks kirjotusvirheet)
Kiitos jos luit tänne ja voisitko auttaa mua?

Kaisa Önlen

Hei

kiitos viestistäsi. Asia josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. 

Lämpimin terveisin, 

MLL Nuortennetin ylläpito 

Vastaa aiheeseen: Tarttisin oikeesti apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top