Siirry sisältöön
Helpme

Oon siis 18 vuotias tyttö ja en ymmärrä mikä mun kehossa on vikana. En pysty nauttimaan seksitä, se joko käy kipeää tai sitten ei tunnu miltään (riippuu asennosta). Ja oon siis menettänyt neitsyyteni noin pari kuukautta sitten. Ja tämän jälkeen on tullut harrastettua 3 seksiä joka ei vaan oo ottanut niinku yhtään tulta alleen. Ajattelin että ensimmäinen kerta sattuisi mutta samalta joka kerta tuntunut.

Neitsyyteni kun menetin niin tuli vasta monen tunnin päästä vähän verta ja siis alkoi samalla kertaa sit kuukautisetki.

Oonks ainoa ongelmani kanssa vai onko muitakin?

Minä

Voin samaistuu. Ite oon 17, menettäny neitsyyteni muutama kk sitten. Olin suhteessa miehen kaa, joka oli sikspäkin omistava ja tosi komea, todella seksikäs ja ”hyvin varustettu”, kokenut sängyssäkin ja kaikkea. Luulis, että pitäis nauttia sen kaa läheisyydestä.

Kertaakaan en nauttinut, en saanut orgasmeja, ja oikeastaan välillä muistan että itkin sängyssä että juttu jo loppuisi. Etenkin kun hän oli humalassa, jolloin ei saanut jutusta tarpeekseen, ja oli todella kovakourainen. Enkä osannut itse sanoa että ei, saati kertoa, ettei tunnu hyvältä. Olin hirveissä suorituspaineissa, mietin vain että olenko hyvä, osaanko juttuni. Ainoan mielihyvän sain, jos hän sai orgasminsa, ja lähti niine hyvineen. Tiesin että olin ns ”onnistunut”, tai ainakaan en ollut surkea.

Osaan silti nauttia itsetyydytyksestä ja kiihotun kyllä. Silti taidan pelätä toisen kanssa liikaa… :/

Vastaa aiheeseen: Tarviin apua!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top