Siirry sisältöön
Perunaaa

Mua on ahdistanu tosi usein viime aikoina. Oon yrittäny hengitellä ja kävin eilen illalla juomassa vettä ja kaikkee yritin. En saanut sitä ahdistusta loppumaan. En pystynyt menee tänään kouluun, kun en viime yönä saanut tarpeeksi nukuttua. Mua ahdistaa tälläkin hetkellä ja se tulee aikaki 2 päivässä. En oo tällä viikolla ollu kun maanantaina koulussa ja jostain syystä se on mun iskälle niin vaikeeta ymmärtää et mua ahdistaa. Oon yrittäny nukkua nyt paljon et en olis väsyny, mut oon jostain syystä koko ajan väsynyt.

Kata, verkk@ri

Moi!
Kuulostaa siltä, että voisitko sä olla uupunut? Itse olen ollut pari kertaa elämässäni tosi uupunut ja silloin koulu ahdisti super paljon enkä jaksanut oikeastaan yhtään mitään. Väsytti koko ajan, mutta en saanut unta ja oli vaikea rauhoittua.

Sun kannattaisi ehdottomasti puhua vaikka jonkun ulkopuolisen aikuisen kanssa asiasta? Voisitko mennä käymään koulun terveydenhoitajalla tai kuraattorilla? Onko heillä sellaista aikaa, kun voi mennä ilman ajanvarausta? Tai laita viesti ja varaa aika? Tosi moni käy juttelemassa, siinä ei ole mitään ihmeellistä.

Jos tuntuu vaikealta mennä puhumaan kasvotusten, niin voit soittaa esimerkiksi Lasten ja nuorten puhelimeen:
p. 116 111 (puhelu on maksuton)
ma–pe klo 14–20
la–su klo 17–20

Super paljon tsemppiä ja voimia täältä!
-Kata, verkk@ri

Mävaan

Tää kuulistaa ihan multa mut mä en oo jääny pois koulusta kun en tiiä mitä/miten selittäisin sen vanhemmille. Tsemppii

Vastaa aiheeseen: Tarviin apua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top