Siirry sisältöön
°^°

Heip!
En tiiä mihin muuhun ryhmään olisin tän laittanu joten tää on nyt täällä.
Oon 11 täytän kuukauden päästä 12 ja meen kesän jälkeen kutoselle.
1. Mun todistus oli SUPER Hyvä itseni mielestä, ja nyt mulla on kovat paineet sen suhteen että jos se huononeekin kutosella.
2.Mun iskä opetti mua vitosella ja nyt se ei tuu enää opettajan mua ja se pelottaa koska en muista minkälaista on kun on vaan ”perus” ope!
3. Mun murrosikä kehittyy hitaampaan kun muilla mun luokkalaisilla tytöillä. Vertaan itteni muihin.
4. Ylä-aste pelottaa ihan himskatisti, koska se on sellanen ns. Pelottava Ylä-aste. Siellä on tyyppi jotka on you know vähän sekasin.
5. Mulla on 1 bff mut yks toinen kaveri jonka kanssa mul on tullu paljo riitoi,. Se haluis mennä ylä-asteelle ja haluis vaan löytää parempi kavereit. Mut sit se kans suuttuu jos en tee sen kaa jotain.

Okei tästä tuli pitkä viesti mut ihsm.
Kiitos jos edes joku vastaa! 😁

multifan :)

moiii

oon itseasiassa myös menossa kutoselle syksyllä :)
nyt nuo kysymykset jee

1. mullakin oli omasta mielestä tosi hyvä todistus, ja keskiarvo oli 9.4-9.5, mua ei kyllä hirveesti pelota et se laskee ens vuonna, koska mun koenumerot on melkein aina 9-10, joskus 8 (matikassa), mut kannattaa vaan panostaa jaaa idk tee tunnilla muistiinpanoi yms

2. mmmm tarkotitko et sun iskä oli sun luokanope?? jos joo nii en pysty samaistuu mut kyl sä siihen totut et se ope ei sit ookkaan sun isä. onko sulla aiemmilla luokilla ollu eri ope, kun sun iskä??

3. mulla taas murrosikä kehittyy suht nopee, mut yhellä mun besuista kehittyy hitaammin eikä se haittaa sitä paljoo :3 ÄLÄ KOSKAAN VERTAA ITTEES MUIHIN, OOT UPEE JUST NOIN ❤❤

4. joo sama mut en vielä stressaa siitä paljoo, koska on kuitenki vielä yks vuos ennen sitä ja kaikenmaailman leirikoulut ja se tunne et oot yks alakoulun vanhimmista :)) lol mitä selitän

5. öö sori en ymmärtäny osaa tost mutta öö mul on 5 besuu ja yhellä niistä meillä on koko ajan riitoi ja se sanoo et se ei luota meihin yms jaaaa hengaa muissa porukoissa mut sit me aina jotenki sovitaan ja pysytään sovussa jonku aikaa mut sit se rupee taas drama queeniks 😃😃😃

okei baii hyvää yötä mun pitäis nukkuu mut kuuntelen tääl måneskinii ja kirjotan tänne hehe

:-)

Oon syksyllä kutoselle menevä tyttö.

Ainakin tohon kakkos kohtaan voine sanoo sen verran että kyllä ne ”perus” opet on yleensä kivoja. Itellä ainaki ollu pelkästään hyviä.

Ja kolmonen:
En voi samaistuu koska itellä alko murrosikä aiemmin ku muilla, mutta sen takia voin tuoda toisen näkökulman asiaan. Ootko koskaan miettiny siltä kantilta et jos olisitkin se, jonka murrosikä alko ennen kaikkia muita? Oisko sekään aina niin kivaa? Kaikessa on puolensa. Jostain syystä ihmiset vaan vertaa itteensä muihin ja ajattelee et ton toisen elämä on parempi.

Toivon et tää autto :) Hyvää kesää🌸🏳️‍🌈

Moips

Noniin kiitos että ees joku vastasi on kiitollinen teille!! Hyvää kesää kaikille 😁🍓

Vastaa aiheeseen: Tarviin apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top