Siirry sisältöön
Misu

Moi!
Siis oikeesti musta tuntuu että musta ja mun ihastuksesta ei tuu mitään ku en uskalla todellakaan lähestyy sitä😭muttakun en pysty olla ajattelematta sitä oikeesti ja sitku nään sitä myös vielä vapaa-ajalla joskus… siis koulun lisäks. Tuntuu et se on siellä aina ku yritän unohtaa sen. Siis se on ollu mun ihastus jo tyylii 3v.😬 Siis aluks en ees huomannu sitä mut sitte ku se muutaman kerran tuli sillee ns. ärsyttää nii huomasin sen ja taisin sit ihastuu musta tuntuu että se saatto olla kiinostunu, koska se kans tuijotti ja katto aika usein. Mutta siis nyt joku 1 eteenpäin nii luulen et sitä ei enää kiinnosta koska en näyttänyt sille et olin kiinostunu🙁 ja siis kyllä se saatta edelleenki tuijottaa tai jtn.

Verkkari

Moi Misu!
Ensinnäkin on jo rohkeeta myöntää, että on ihastus, monet ei tee sitäkään. Joten hyvin menee jo :). Mutta, mitä kannattaa tehä on ensinnäkin selvittää, onko sun ihastus sinkku. Jos se on niin nice, sitten kannattaa vaan yrittää, ei kannata katua myöhemmin ettei edes kokeillut. Ja ehkä sun ihastus ei uskalla lähestyy suokaan ja on samassa tilanteessa, tai on liian ujo tekemään mitään. Sanoisin että kaikki tykkää siitä kun joku osoittaa kiinnostusta itseensä ensin.

Voisit esimerkiksi mennä sen kanssa leffaan tai, jonnekin kahestaan ja kattoa miten menee ja puhua keskenään toisistanne, ja jos menee hyvin niin myöntää että tykkäät siitä. Mutta mä uskon suhun tsemppiä!! :D

emt

Sama ongelma mul, joten sori en osaa auttaa, mut koita vaa olla rohkee ja tsemppii, toivon et joku osaa auttaa meitä.

Vastaa aiheeseen: Tarviin apuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top