Siirry sisältöön
Ahdistunut

Oke. Musta tuntuu vaan usein et en oo tarpeeks. Stressaan tosi paljon asioista ja oon saanu monesta masennustestistä vakavan masennus diagnoosin. Aiemmin asiat ehkä oli paremmin, mut mulla oli kihomatoja. Ja siitä on jo melkein kaksi kuukautta. Se ahisti mua ihan hirveesti. Oon aina pelännyt kaikkea tarttuvaa. Pesin käsiä yhessä vaiheessa niin paljon että mun iho Alko halkeilla. Ja nää madot oli mulle pahin mahdollinen asia. En vieläkään pysty menemään uimaan koska pelkään että niitä ois. Oon tosi ahdistunut ja tuntuu et ei oo enää mitään motivaatiota tehä kouluhommia. Oon saanu parista kokeesta tosi huonon numeron koska siirrän kaikkea vaikeaa ja päätöksen tekoa myöhemmäksi.
En ees uskalla puhua mun koulukuraattorille, tai kavereille koska pelkään että niitä ällöttäisi.
Olenko ällöttävä? Tuntuu että maailmasta on kadonnut kaikki mistä nautin aiemmin. Välillä kun ahdistaa satutan itseäni. Pelkään että tää kaikki on vaan mun huomion hakemista, mut kukaan ei tunnu tajuuvan miten paha olla mulla on.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Ahdistunut,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Dreamer✨️🧿💋

Kihomatoja voi tulla kelle vaan, et oo ällöttävä! :D

🏳️‍🌈

Mulla on itellä ollut kihomatoja monta kertaa mutta oon mä siitä selvinnyt. Mä tiiän miltä se tuntuu mutta tsemppiä sulle etkä todellakaan ole ällöttävä!😊

Vastaa aiheeseen: Tarviin apuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top