Siirry sisältöön
Kalapuikko:)

MITÄ MUN PITÄIS TEHÄ??
ku siis oon 011 tyttö mut sit joskus tuntuue t oisin poika. sillee se vaihtelee jonain päivinä tuntuu et oisin poika, joinain et oisin tyttö ja joskus etten oo kumpikaan:/

mitä voin tehä?? ja onks tälle joku selitys?

lol onks muil samanlaista? :c

Tyttö joka on 012

Mullakin on ollut samaa ongelmaa

Kaakao

Hei!
En tosiaan oo mikään aiheen asiantuntija joten ei kannata luottaa kaikkeen mitä sanon :d
Luulisin, et toi on aika normaalii murrosiässä, mut jos jatkuu pidempään saattaa olla et oot vaik genderfruid, Eli sun sukupuolenkokemus vaihtelee. Jos asia vaivaa sua enemmänkin, kannattaa puhua jolleki.
Toivottavasti tästä oli apua :)

!

Oot ehkä genderfluid eli suomeks tyylii sukupuolijoustava(idk). Se siis tarkottaa just sitä et sun sukupuoli vaihtelee. Ite en siis oo nii en tiiä siit hirveesti mut on ihan normaalii ja on muitakin.

Saarni🌿

Ei hätää, toi on ihan normaalii:) tuolle oli joku nimikin, mut ei hajuukaan mikä se oli, ehkä genderfluid en oo ihan varma🤷‍♀️ muista että et oo ainoo maailmassa jonka sukupuoli vaihtelee ja oot täydellinen just noin äläkä välitä vihaajista:)!

Hylätty

Voin samaistua :))

Oon ite nonbinary ja mulla on masc ja fem days, harvemmin kyllä masc päiviä !

Mun mielestä voisit olla genderfluid ! <3 tässä on just tää et sukupuoli vaihtelee moodin mukaan (:

Toivottavasti autoin :D

Arvedávgi

Voisit olla genderfluid eli sul on liukuva sukupuoli. Sä siis välillä tunnet ittes tytöksi, välillä pojaksi ja välillä joksikin muuksi. Toki tää voi olla myös osa oman identiteetin hakua ja löytämistä. Mun kaveri identifioitui suurin piirtein sun ikäisenä genderfluidiksi, mutta se oli vain osa sen identiteetin selvittelyä.

nugetti

ihan normaalii nuorena että asiat hämmentää ja pohtii asioita ja identiteettii yms. jotkut tytöt on enemmän ”poikamaisia” ja jotkut pojat ”tyttömäisempiä” ja se on ihan normaalii. sun ei tarvii kiinnittää hirveesti huomiota sun sukupuoleen ees, kuvittele vaan olevas ihminen ja tee asioita joista tykkäät. voit olla just semmonen kun oot mutta suosittelen ettet murehdi asiaa liikaa, annat ajan vaa kulua ja kyllä ajatukset sitten selkenee jossain vaiheessa

Random poika

Oletko ajatellut mikä saa sinut tuntemaan näin?

Random poika

Olet myös siinä iässä missä tulee kaikenlaisia ajatuksia, kehosi muuttuu hirveää vauhtia ja mieli myös.

H1rveä1hminen…

Sori, mutta en Osaa auttaa :(

.

Se on murrosiässä ihan normaalia

Hopeasulka

Saat itse määritellä sukupuolesi :)

Vastaa aiheeseen: TARVIIN APUU

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top