Siirry sisältöön
asd

Ääh, tarvitsisin äkkiä apua. Mä en nyt tiiä, mistä mä aloittaisin.. No, tossa eilen sitte kävin terkkarilla koulussa. Kävin kattoo, ku mul on kauheen kipee polvi ollu jo melkeimpä viikon, etten oo pystyny kävelemää. Siel sitte todettiin, että mul on joku polvessa lähteny pikkune pala luust irti, et se on sitte syy siihen, miks mua sattuu aina. Mä sain sitte kepit ja ajan kipsauksee, vai mikä se onkaa. No, sitte se sano ”Yks opettaja on huomannu, et sul ois tämmöstä.. [osa tekstistä poistettu]
Se sano että se kertoo mun äidille asiasta, että me saatais sitte täällä kotona jutella. Äiti kilahtaa pienemmästäki asiasta, ja mua pelottaa, jos se rupee taas huutamaan mulle ku viimestä päivää.. >: Oisko jotain tehtävissä? Mä haluisin et se ei huutais mulle, ja se ymmärtäis, miten paha mul on olla.. Auttakaa ?

Kia – Verkk@ri

Moikka,
tosi ikävää kuulla, että joudut pelkäämään äitisi reaktiota.
Sinun olisi hyvä saada asiaasi aikuisen tukea sekä apua. Sinun kannattaisi kokeilla puhua asiasta äidillesi, vaikka pelkäätkin hänen reaktiotaan.
Usein vanhempien huutoreaktiot johtuvat siitä, että he ovat vain kovin huolissaan sinusta ja sinun voinnistasi. Voit samalla myös kertoa äidillesi, että et tykkää tavasta jolla hän reagoi tilanteisiisi, tai siitä, että hän huutaa sinulle.
Kyllä asiat järjestyvät, kunhan vain kerrot asiasta!
Onnea yritykseen!
T: Kia

Vastaa aiheeseen: Tarviin apuu äkkii !

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top