Siirry sisältöön
Kisu

Moi, oon 15v tyttö [osa viestistä poistettu]. En omista kavereita, vaikka oon yrittäny ihmisiin tutustua. Tykkään tanssia ja laulaa. Yks mun unelmista on tulla artistiksi/laulajaksi, vaikka en todellaakaan vielä niin hyvä ole. Tykkään tosi paljon kissoista, ja ihmisten seurasta. Olis kiva, jos vihdoin löytäisin kavereita. Jos kiinnostaa tutustua, laita mulle viestii. Mieluiten, [osa viestistä poistettu] et vois ihan tavatakki.

Tyttö 09

No hei! Oon siis tosiaan sua vuoden nuorempi 09, että päättele siitä ikäni! ;) Mä rakastan myös kissoja, mutta muuten ei ehkä olla ihan samanlaisia. Toisaalta, mitäs se nyt haittaa, jos tullaan muuten toimeen! Ois ihan kiva kuulla susta lisää, voin sitten kertoo vähän itsestänikin? :3

Tota noin… kai tiesit, ettei täällä voi jakaa yhteystietoja, kotipaikkakuntaa tms.? En siis jotenkin usko, että tullaan ikinä tapaamaan, mutta voitashan me olla nettikavereita? ;)

Muija

Ootko niiku 08 vai 07? Ja siis mä oon ite 08 maaliskuus täytän 15 ja itekki yrittäny tutustuu mut tuntuu ettei kukaa haluu :(
Nyt oon jo tosi pohjal monesta eri syystä..

Jas [Osa nimimerkistä poistettu.]

Joo mite menee

Hellureii:)

Moi!oon ite 13v tyttö ja mäki rakastan kissoja ja tykkään myös laulaa.[osa viestistä poistettu]

:)

oon 14v (09) tyttö/en oo kyl iha varma mun sukupuolesta :D

tykkään kissoista vaikka oon niille allerginen ja laulan kuorossa, rakastan muutenki musiikkia. ois kiva kuulla susta lisää!

Vastaa aiheeseen: Tarviin kavereita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top