Siirry sisältöön
tuleva muusikko

moi, mulla on monta ongelmaa mutta vaan pariin aion kysyä neuvoa. ja toivon että joku pystyy vastata.
1. en haluu mennä äidille, miks? koska yksinkertasesti en saa mitään tehtyä sielä. ja en tiiä miks. en vaan saa mitään aikaseks. no en tiiä saanko muutenkaan sitä paljoa enempää, mutta tää on vaan ollu ongelmana ja sille saattaa olla syy jota en haluu mainita koska se tuntuu vaan toistamiselta.

2. kertokaa mulle jotain tyylistä. koska tällänen puupää niinkuin minä ei ymmärrä mitään siitä ja olis kiva tietää minkälaiset vaatteet sopii yhteen ja kaikki mahollinen asia vaatteista ja tyylistä. tänä vuonna mä vaan haluisin panostaa siihen enemmän.

3. vihaan koulukuvauksia. mitä mä teen?!

4. kertokaa miten mun pitäis pitää mun hiuksista ja kasvoista huolta. mulla on vaan sellanen kuva että tytöt tietää näistä asioista eniten, miksei pojatkin mutta mä en tiiä paljoa.

5. miten te ootte saanu [Osa tekstistä poistettu] en oo tyhmä vaikka oonkin, mutta en tuu kokeilee siis mitään tyhmää joten saatte kertoo kuitenkin ihan kaiken mitä ite ootte kokeillu. yritin udella veljeltä mutta se ei paljoa auennut mulle.

6. haluun olla terveellinen niin kertokaa mulle minkälainen ruokavalio on hyvä tai mitä te ajattelette ja ootte tehnyt. tiiän mikä on se ruokavalio ja ruokakolmio ja ne ohjeet mut haluun tietää mitä te ootte tehny ja syöny ja näin.

7. [Osa tekstistä poistettu]

8. miten voisin vähentää mun puhelimen käyttöö, ja se on mahotonta niin otan kaikki neuvot vastaan niin kun kyllä noissa muissakin kyssäreissä.

sori pitkä teksti ja toivon että tänne tulee vastauksia ja miksei kysymyksiä. ja jos totta puhutaan mulla ei ollu mitään hajua mille palstalle tää ois pitäny laittaa, joten toin sen tänne.

Vastaa aiheeseen: tarviin neuvoa moneen asiaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top