Siirry sisältöön
tyttö 010

Mun aiemmassa keskustelussa (Säästäminen: Miten??) pyysin säästövinkkejä mutta näin 5 minuuttia myöhemmin mietin kans et miten ansaita rahaa. Joten ois tosi kivaa jos pystytte (ja jaksatte) kertoo vielä miten ansaita rahaa. Pliis :)

Salainen tyyppi.

No sun pitää tehdä työtä

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

No, voit vaikka kysyä joltakulta sukulaiselta tai tutulta, jos tällä olisi sinulle esim. pihatöitä tai kotihommia. Mun isosisko kävi ennen välillä töissä mummilla 2-3 tuntia kerrallaan 10 €/h. Se mankeloi, pesi pyykkiä ja siivosi. Joskus mä oon saanu pari kymppiä viikon lumitöistä. Ja jos jaksat odottaa, voit hakee vähän vanhempana kesätöihin.

Innokas pelaaja

Salibandy erotuomarina saa rahaa. Yhdestä pelistä saa yli 20€ ja niit pelejä on aina kolmen ryhmissä. Yks peli kestää junnutasol 2x 15 min. Matkoista halleille saa korvaukset ja oon ite yleensä saanu joku 65€ per päivä. (tai siis se vie sun ajasta tyylii 3 tuntii) Pelejä on vaan viikonloppuisin ja pystyt ite laittaa esteellisyyksiä jos sulle ei käy, muuten asettelija laittaa sulle pelejä.

Miten pääset?
Sun pitää käydä kurssi joka ainakin mulla oli viime vuonna lokakuussa. Jos haluut tietää lisää hae netistä:
—> salibandy.fi erotuomarikoulus <— ja valitse sitten: Haluatko erotuomariksi?
Ja siel on sitte video niin kato se.

Sä tarviit harmaan erotuomari paidan mut alussa pärjää ihan tavallisella harmaalla, (mutta suosittelen hankkimaan) sisäpelikengät, mustat piiiiitkät sukat, (melkein polveen) mustat salibandy shortsit, (en tiiä pärjääkö ilman) ja sit tietty pillin.

ja tos oli aik paljon juttui mut joo toivottavasti ymmärsit jotain mun puheesta ja ainakin mulle on ollu tosi kätevä tapa ansaita rahaa. Ps: Sun pitää muuten olla 12 (toi oli muille koska sähän oot jo)

Vastaa aiheeseen: Tarviisin viel vähä apuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top