Siirry sisältöön
Ujopoika55

Tykkään yhdestä tytöstä mutta kun aion mennä juttelemaan niin pelko iskee. uskallan vaa jutella sille kun se puhuu mulle. eli en kykene aloitteellisuuteen. Mitä mun pitäisi tehdä????

tyttö 13 wee

Usein tyttöön tekee vaikutuksen sosiaalinen poika. Jos siis vaan uskallat esimerkiksi mennä juttelemaan koulujutuista tai muusta luontevasta aiheesta, se voi tehdä tyttöön vaikutuksen. Pojat ovat usein tuppisuita (en nyt sano että kaikki on), joten poika, joka uskaltaa rohkeasti jutella ja ottaa kontaktia tyttöön, on useasti tytön mieleen. Jos suoraan puhuminen tuntuu aluksi vaikealta, voit laittaa tytölle tekstarin tai sähköpostiviestin koulun jälkeen, jossa kehut hänen paitaansa, kampausta tms. Jos juttu tuntuu edelleen vaikealta, voit ottaa kaverin mukaan. Hän jää vähän matkan päähän norkoilemaan ja seuraa tilannetta sivusilmällä. Tunnet näin olosi turvalliseksi ja uskallat puhua hänelle. Voit myös ilmaista tunteesi pienellä romanttisella eleellä. Jos tyttö asuu lähelläsi, vie hänen ovensa taakse suklaata tms paketissa, jossa lukee hänen nimensä. Jälkeen päin voit laittaa viestin, jossa lukee:
”Toivottavasti tykkäät suklaasta!” jos olet vienyt suklaata.

Helper

Sanoisin nimimerkkisi perusteella, että olet muissakin tilanteissa kenties hieman arka. Opettele olemaan rohkeampi aluksi helpommissa tilanteissa, jotta voit unohtaa pelkosi ihastuksellesi puhuessasi.

Vastaa aiheeseen: Tarvinnut apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top