Siirry sisältöön
epävarma asiasta

otsikko kertookin kysymyksen. Mietin tätä kysymystä joka päivä, sillä kaikki sanoo että pitää olla laiha jotta on hyvän näkönen? Ite oon vähän yli painonen, ja kaikki sanoo et mun pitäis vähä laihduttaa koska oon niiden mielestä lihava. Oon meijän koulun toisiks isoin 7 luokkalainen mun mielestä. Auttakaa mua, mitä mun pitäis tehä? Tarviiko siis teijän mielestä olla laiha että voi olla kaunis??

Ei tarvitse

Kauneushan on katsojan silmässä, meidän nykykulttuurin kauneusihanteet vaan jostain syystä ihannoi jopa epäterveellisen laihoja ihmisiä. Entisaikaan puolestaan vähän lihavampia pidettiin kauniina, koska se oli merkki hyvästä ravinnonsaannista.
Kauneudessahan merkitsee myös esim. kasvot, hiukset ja yleinen olemus. Yleensä itsevarmat ihmiset myös näyttää hyviltä :)

Elisabeth00

Vastaan tähän kysymykseen: (tai oikeastaan kahteen)
Auttakaa mua, mitä mun pitäis tehä? Tarviiko olla laiha ollakseen kaunis?-Syö terveellisesti ja liiku. Terveet ihmiset ovat mielestäni kauniita. Niin ja jokainen on omalla tavallaan kaunis.

Maikki

Moikka! Katsotko ohjelmaa Uusi päivä? Siinä on sellainen nainen, Elina Haavisto. Hän ei ole lihava, mutta ei mikään langanlaihakaan, mutta hän on mielestäni kaunis. Joten ei tarvitse välttämättä olla tosi laiha ollakseen kaunis. Voit käydä katsomassa ”Elina Haaviston” kuvia vaikka googlesta. : )

ThöUnicorn

ihminen on joka tapauksessa kaunis, koosta riippumatta

Nimetön

Laihat on terveitä , terveet on kauniita! Tietysti ei oo tervettä olla syömättä mitään jotta laihtuisi! Ja voihan niitä kauniita olla vähän pulleitakin. Ikäisiäni tyttöjä on paljon jotka luulee tulevansa kauniiksi syömättä mitään ja juoksemalla hulluna lenkeillä.sellaiset ihmiset ovat kovin ärsyttäviä! :)

Vastaa aiheeseen: tarvitseekoihmisen olla laiha ollakseen kaunis?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top