Siirry sisältöön

tarvitsen apu nopeasti! (toivon että luette vaikka pitkä onkin :( )

avuton(ko)?

moi! oon 13-vuotias tyttö…mulla on ollu viimeaikoina…tai aika kauanki tosi paljon kaikkee huolia ja masennusta elämässä. mä en jaksa tätä enää ja tarvitsisin pikaisesti apuu!!!

1. oon löytäny seksuaalisen suuntautumiseni ja oon huomannut että oon bi-seksuali. tykkään yhestä työtstä (salanimi. Jasmin) ihan hirmusen paljon! en ois ikinä uskonu että tuun rakastumaan näin paljon. Jasmin on 14-vuotta ja toooosi ihana. Jasmin tietää asiasta kun kerroin sille. me tutustuttiin netistä…mä olin jo nähnyt sen monesti kaupungilla ja ollut aivan häkeltynyt ja sit tutustuin siihe. olin stalkannu sitä ja tiesin siitä kaiken. kerroin Jasminille ja nyt se tietää asiasta joka on tosi hyvä juttu. se on mulle tosi ystävälline ja toosi mukava. mut musta vaan tuntuu ettei se ymmärrä kuinka tosissaan mä siitä tykkään! sillä on myös juttua kuulemma jonku toisen kanssa, se kerto mulle. tuntuu että ahdistelen Jasminii koko ajan. en tiiä mitä mun täytyis tehdä etten olis niin masentunu siitä etten tuu saamaan tota tyttöö. se ei ite sitä ymmärrä kuinka paljon siitä oikeesti tykkään!

2. mun bestis (salanimi. Janina) jolle voin kertoa melkeinpä kaiken…tai ei meillä ole yhtään salaisuuksia. se tykkäs tästä tytöstä Jasminista kerran myös. mutta siitä on kauan aikaa. kerroin Janinalle että mäkin tykkään siitä tytöstä. mutta Janina ottikin sen ihan hyvin kun kerroin sille. sen piti vaa tottua siihen ajalla.
Janinalla oli syksyn aikana vähän säätöö yhen tytön (salanimi. Laura) kaa. ne kerto toisilleen että tykkää toisistaan. Janina oli ihan lääpällään Lauraan. Laura kuitenki sano ettei se oo päässy entisestä suhteestaan vielä yli. Janina ymmärs asian ja anto asian sitten olla. kuiteski tää Laura oli Janinan kimpussa mutta alkoki yhen pojan (salanimi. Joonas) kanssa seurustelemaan. Janina murtu vaikkei enää tykännykkään tästä Laurasta enää niin paljon. Laura teki tosi sanotaan nyt vaikka p****sti Janinalle. mut Laura eros sen kanssa ja alko sitten taas seurustelemaan erosi ja seurustelee taas.

3. nyt en tiiä mitä tehdä…oltiin eilen kaupungilla minä, Janina ja mun yks toinen kaveri (salanimi. Annika). käveltiin siellä ja nähtiin Laura. Kävelin sen ohi siitä ihan lähetlä ja sse katto mua sellasella katseella että se tykkäis musta. se oli mun mielestä tosi söpö! nyt se pyysi mua kaveriks facebookissa ja hyväksyin sen vaikkei ees tunneta ja se alko juttelmaan mulle.
sitten kun se lähti se laitto vielä sydämen perään. nyt en oikeesti tiedä mitä tehdä. en tiiä oonko ehkä vähän ihastunut siihen! en haluis koska tiedän että tuun satuttamaan sillä Janinaa enkä haluu! mä oikeesti välitän janinan tunteista enemmän kun ees omistani enkä tiiä miten tän kertoa sille. janina vihaa Lauraa yli kaiken…janina sano mulle kun kerroin sille että Laura puhu mulle facebookissa ja näin niin se sano ettei se mulle suuttuis vaikka oltais kavereita. mutta mä vaan tunnen janinan niin hyvin että mä tiedän että se ärsyttäis sitä vähäsen. en tiiä miten kertoa tän sille.

4. mun vanhemmat eroo. toisaalta se ei mua hirveesti haittaa mutta toisaalta joo. tunteet menee ihan sekasin koko ajan. äiti puhuu muutosta toiseen kaupunkiin enkä tiiä mitä tehdä. äiti on tiukkana eikä anna mun tehdä omia tyhmiä päätöksi ottamalla pari lävistystä. iskälle se käy muttei äitille…yhtäkkiä ne vaan eroo. en jaksa kuunnella niitten riitelyä joten toivon että iskä lyötäis äkkiä asunnon. raha asiat on tosi huonosti ja ei mee hyvin perheelläkään. äiti hoitaa pikkuveljeäni (parin kuukauden päästä 3-vuotta) iskä käy töissä. äiti siivoaa ja iskä tekee ruuan. ei riitä aikaa mulle ja mun 17-vuotiaalle siskolle joka ei varmasti aikaa vanhemmilta haluakkaan sillä täyttää parin kuukauden päästä 18. äiti on myös aika masentunut sillä tekee melkeinpä kaiken työn kotona heräämällä aikasin aamulla.

5. vihaan itteäni. en oo ikinä pitöny ulkonäöstäni! mua kyllä kehutaan mutta mä otan sen vastaan sarkasmilla sillä en ymmärrä miten joku vois muka sanoa niin tosissaan. en oo ikinä seurustellut ja teidän ettei näin nuorena tarvitsisikaan mutta haluisin vaan jonkun mun lähelle nyt lämmittämään mun sydäntä.
en tiiä mitä musta on tullut yhtäkkiä. [OSA VIESTISTÄ POISTETTU]

AUTTAKAA MUA!!!

<3:lla avuton(ko)? xxx

Nonni

Kiva ko oot kirjottanu noin pitkästi! (: Noh, en osaa sanoo noista sun suhteistas nytte oikee mitää, mutta sen voin sanoo. että näin nuorena ei kannata seurustella just ton takii. Tulee kaikkee sotkuu ym. Sinuna olisin vielä vaan sillä ”tykkäämis”-tasolla.

En oo varma, mutta sun kannattaa kertoo suuntautumises vanhemmilles, tai no, tossa iässä mieli muuttuu vaikka kuinka monta kertaa. Mutta aikasemmin on parempi, ko esimerkiks sillo ku tuut tyttöfrendinkaa porukoille kylää.

Sun kannattaa yrittää piristää vanhempias, enempää en osaa oikee kertoo. Mee niittenkaa vaikka uimahalliin ym. (: Ja mietis vielä niitä lävistyksiä, koska ne näyttää toooosi rumalta ko oot vanha. Ja seki pitää muistaa että niitä on vaikee ottaa pois, koska jää semmonen jäätävä reikä naamaa jne. Aikusena sitä saattaa sitte katua.

Tiesikkö, sulla on asiat vielä kuitenki hyvi. Ruokaa on, kämppä on, frendei on. Asiat saa aina selvitettyy, jos vaan haluu! (:

Hyvää keväänalkuu sullekki! (:

Terkuin,
Matias

Ps: Kirjotusvirheitä tai muuta sekavaa saattaa löytyä, ksoka en jaksa tarkistaa tekstiä! x)

Fina

Munkin mielestä sun ei kannattais suunnitella seurustelua, ennen kun edes pystyt päättäämään kenestä tykkäät…
Lävistyksiä ja muuta sä kerkeet ottaa myöhemminkin, varmaan äitiski antaa mielummin parin vuoden päästä luvan. (En taho loukata tai tiedä miltä näytät mutta musta ne näyttää hienommilatkin vähän vanhemman ihmisen kasvoissa)
Iloitse niistä jutuista mitkä sulla on hyvin, ja kyllä kaikkeen lopulta tottuu!

dudu

tuossa iässä kannattaa pitää lujasti kiinni hyvistä ystävistä sillä ne lämmittävät sydäntä enemmän kuin yksi tai useampi lyhyt suhde joka monesti nuorella iällä loppuu kun huomataan ettei olla niin samanlaisia. muiden kanssa olen samaa mieltä lävisyksistä. kannattaa harkita niitä ainakin vuosi jos haluat sen vielä silloin ja tiedostat että siitä jää ikuinen jälki puhu äidillesi asiasta fiksusti ja koita perustella miksi haluat lävistyksen.

jani96

harmi että vanhemmat eroo koska silloin saattaa oikeesti käydä niin et kaverit jää niinku mulla kävi mutta hei ajattele positiivisesti jos vaihdatte maisemia niin olet täysin uus siellä ja voit tutustua ihan uusiin ihmisiin(et nimittäin vaikuta kauheen ujolta) ja antaa itsestäsi totisen kuvan ku sä olet(en kyl voi tietää että ootko antanut jo todellisen kuvan).

mua harmittaa sun puolesta koska sulle käy tä just siin huonossa iässä koska tuolloin alotetaan itsensä etsiminen ja vanha tuttu tuntuu hyvältä ja uutta voidaan pelätä.

ja seksuaalisuus muuttuu. uskopois koska luulin olevani puhdas hetero mutta mä oon tykännyt yhest pojasta mutta en uskaltanu sanoo sille joten päätin unohtaa ja sit nyt mul on tyttöystävä.

ja niist läväreistä. ota vasta kun oot varma. mä otin lävärit ite 14v kun mun kummitäti makso synttäri lahjaks rustoon otin kun olin varma kummitäti kysy monesti ja mä oon tykänny näistä ja molemmat on samas korvas vasuris. ja aattelin ottaa viel yhen oikeeseen rustoon kun oon 100% varma et haluan sen nyt en oo täysin.

Vastaa aiheeseen: tarvitsen apu nopeasti! (toivon että luette vaikka pitkä onkin :( )

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top