Siirry sisältöön
Pelästynyt

Olen 15 vuotias rauhallinen poika.
En tiedä miten selittäisin tämän, mutta olin pitkällä automatkalla koko perheen kanssa (5 henkilöä). Vanhemmilla ja minulla oli riita joka johtui loman jälkeen olevasta kokeesta ja siitä, että vietin aikaa netissä.
Yhtäkkiä isä päätti pysäyttää auton ja käski muut ulos autosta. En suostunut koska minulla ei ollut edes kenkiä jalassa. Hän riuhtaisi minut ulos autosta ja alkoi käyttäytyä väkivaltaisesti. Hän halusi puhua jostain.
Koska kerroin, että minulla ei ole kenkiä ja jalkani alkoivat kylmetä hän päätti riuhtaista minut auton katolle. En käsittänyt mitä tapahtui, mutta siskoni ja äiti yrittivät estää häntä.
Tipuin ja kolautin pääni ja hän veti minut uudestaan ylös.
Lopulta äiti sai hänet lopettamaan. Tapahtumasta on nyt noin 30 minuuttia, ja nyt isäni haluaa sopia tapahtuneen. Miten minun pitäisi toimia tässä tilanteessa?

Selitin tapahtumat luultavasti erittäin epäselvästi, mutta tahtuma tuntuu vaikealta ajatella.

MLL Ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin. Kirjoitit tärkeästä asiasta ja juttelisimme kanssasi mielellämme lisää. Tilanteesi on yksilöllinen ja olisikin tärkeää, että keskustelisit tarkemmin tilanteestasi jonkun luotettavan aikuisen kanssa.

Voit soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Hienoa, että lähdit kysymään mieltäsi painaneesta asiasta. Ota rohkeasti yhteyttä uudestaan tai ota asia puheeksi jonkun aikuisen kanssa.

Lämpimin terveisin Ylläpito!

Nimetön

No ehkä sun kandee sanoa jollekki poliisille? Koska jos kyseessä on nuoreen kohdistuneesta väkivallasta ja väkivallan tekijänä vielä ollut oma isä?

Vastaa aiheeseen: Tarvitsen apua isän kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top