Siirry sisältöön
isintytt0(?)

olen 15-vuotias tyttö ja en tiedä mitä tehdä. ongelma on isäni, joka juo aika usein ja aika paljon. kun hän juo hän huutaa ja riitelee äitini kanssa. hän myös huutaa minulle ja pikkuveljelleni (8-vuotta). [osa tekstistä poistettu] olen käynyt perheneuvolassa ja isäni rauhoittui hetkeksi. mutta parin viikon päästä kaikki palasi ennalleen. en tiedä mitä tehdä jotta voisin olla onnellinen. en puhu enää isälleni ellei ole pakko ja hän huutaa minulle siitäkin. poikaystäväni (16-vuotta) sanoi että hänen mielestään pelkään isääni joka on totta. isäni kiristää minua välillä sillä että en saisi olla poikaystäväni kanssa ellen ole kunnolla. yritän parhaani mutta hän vaatii koko ajan lisää johon en pysty. en voi enää pian asua hänen kanssaan samassa talossa, ja olen miettinyt jo monesti karkaamista. tarvitsen apua.

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: tarvitsen apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top