Siirry sisältöön
enzo

No siis kun… Tutustuin syksyn alus yhtee ihanaan tyyppiin, nimi muutettu Emmiks. Mä tiesin alunperinki et se on lesbo ja mua vanhempi. Tutustuttiin ja se on ollu mulle kauheen kiva koko vuoden, ja kerto et oli miettiny heti ku näki mut ekaa kertaa et ”uu KAVERI!!”
Kiinnitin siihen huomioo koska se erottu huomattavasti joukosta, pukeutu eritavalla jne.
Sillä on ihan erilainen tausta ku mulla, se polttaa, juo ja sillä on ehkä jonkinnäkönen mielenterveyshäiriö diagnosoitu mut ei se siitä näy mitenkää. Sillä oli sillon tyttöystävä ku tutustuttiin.
No, ne eros ja se oli tosi surkeena vähän aikaa. Se on rohkee ja hellä tyyppi, keksittii tälläne tosi hauska juttu et oon sen ja sen silloisen tyttöystävän lapsi..:’D Sillon ku ne eros nii jäi tää toinen ”äiti” vähä kuvioista pois.
Vuoden alus se joutu laitokseen huonon koulumenestyksen ja päihdeongelmien takia mut viipy sielä vaa pari viikkoo.
Meil on paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita kuten sama musiikkimaku ja kitaransoitto. Sillä on tosi paljon kavereita, tai oikeestaa tuttuja. Suunnilleen kaikki meidän koulusta tietää kuka se on ja näi.
Sydämeltään tää Emmi on aivan ihana, tulee halaamaan vaikka kesken koulupäivän ja meillä on kaikkia tyhmää inside läppää..

Joka tapauksessa, taidan mennä ihan asiaan. Musta tuntuu et oisin oikeesti ihastunu hänee, mua ei häiritse ollenkaa et seki on tyttö enkä oo edes ajatellu asiaa siltä kantilta joten se ei oo ongelma. Mä oon onnellinen sen puolesta et sillä on nykyää toine tyttöystävä, Sanna (nimi muutettu), koska se oli aika surkeena sen ja Fannin (nimi muutettu) eron jälkeen. Mulla on vaa nii katkera fiilis siitä et oon sille kuitenki vaa yks kaikkien joukos tai niinku tuskin oon sille yhtään enempää ku ystävä… Mut silti. Se on nyt onnelline Sannan kaa mistä oon ilonen et sillä menee hyvin, se on ollu mulle niin kiva et haluun sille vaan hyvää.
Koska meillä on nii erilaiset taustat, meidän jutust ei luultavasti tulis mitää. Se on vaa nii sietämättömän hyvän tuoksune ja kaunis ja ihana… Mun tulee aina nii hyvä olo ku oo sen kanssa tai halataan, sillä on ihana kroppa, tukka aina sekasin ja hymyilee ja nauraa paljon. Mä en siis voi sille mitää et oon ihastunu siihen. Mutta koska haluun et sillä on kaikki hyvin, en haluu sekoittaa mitään sen ja Sannan välillä vaikka haluisinki kertoo sille mun tunteista. Se lähtee jatko-opintoihin ens vuonna ja mun tulee hirvee ikävä sitä kun en nää sitä enää päivittäin, joten aattelin kertoo sille kevätjuhlan merkeis.
Mua ei kiinnosta mitä muut ajattelee siitä et tykkään siitä vaik se on tyttö ja sukupuoli on mulle vaan sivuseikka, haluisin vaan tietää teidän mielipiteitä et mitä mun kannattais tehdä? Välitän tästä Emmistä ihan liikaa..

avulias

kinkkinen tilanne. mielestäni sinun olisi hyvä kertoa tunteistasi. voit kertoa ne hienovaraisesti ja sano, ettet halua sen vaikuttavan teidän kaveruuteen tai hänen seurustelusuhteeseen. sano kaikki mitä tähän kirjoitit: että olet onnellinen hänen onnellisuudestaan uudessa suhteessa ja että hän on sinulle tosi hyvä ystävä etkä halua menettää häntä.
toivottavasti pysytte ystävinä, ja sitten kun hän lähtee jatko-opintoihin, muistakaa pysyä yhteydessä :)
tsemppiä! <3

enzo

juu tulin tässä kans tätä funtsittuani siihe tulokseen et on paras etten yritä ees sekottaa pakkaa enää enempää ja nautin sen seurast sitte muuten vaik vähä kirpaseekin..(: ehkä tää tästä jotenki selviää, kiitos vielä paljon neuvoista !

Vastaa aiheeseen: Tarvitsisin näkemyksii ja neuvoja!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top