Siirry sisältöön
vitesse

viime aikoina on tullut koettua että omasta läsnäolosta olisi muille ihmisille haittaa [osa viestistä poistettu] ja tällä hetkellä alan olla jo lopen uupunut mutta tottunut tähän elämäntapaan enkä keksi tapaa päästä näistä ajatuksista eroon jotka tekevät hallaa pään sisälläni

onko joku joskus kokenut samaa ja keksinyt hoitokeinoa? kyllä kelpaisi kiitos

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei vitesse

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: tätä ei osaa edes tiivistää otsikkoon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top