Siirry sisältöön
Laura-

Elikkäs mitä mieltä ootte erilaisista teemapäivistä, mitä ootte kouluissanne järkännyt , miten on toiminut eri teemat jne.

Jaa kokemuksesi kaikkien suomen tukareiden kanssa!´

-laura

Kata-97

Ei olla tehty oikein mitään, Ystävän päiväksi koristeltiin koulu sydämmin, laikattiin pahvista kaikille oppilaille halisydämmet (Ideana että jos halaa toista saa kirjoittaa hänen sydämmeensä nimensä) sekä onnistuimme järjestämään sisä välitunnit (normaalisti pitää olla kaikki välitunnit ulkona)siinäpä ne ihmeelliset, nyt yritetään kevääksi järjestää enemmän jotakin, budjettia ois noin 300e. Ois hauska kuulla mitä muut on järjestänyt?

Laura-

Meilläkin oli toi hali juttu, lisäksi meil oli nenäpäivänä nenäpäivä konsertti (:

Kata

Nyt kun oli se rasismin vastainen viikko, niin järjestettiin semmonen Heitä ennakkoluulosi roskikseen -kamppanja.

Meillä tukioppilailla oli pöytä ruokalan aulasta ja jaettiin siinä semmosia lappuja jolle sai kirjoittaa ennakkoluulonsa. Sitten sen sai rytistää ja heittää roskiin ja siitä sai semmosen vastustan rasismia -pinssin. Meillä tämä toimi todella hyvin.

:((

Meillä ei tuo tukioppilasjuttu oikeen onnistunu… Ystävänpäivänä tehtiin ne sydämet ja uusia seiskoja autettiin mut mitään suurempaa ei tehty. Porukkaki vaihtu kokoajan ja oppilaskunnanhallitus ja me oltiin vähä sekasin. Ei siitä tullu oikeen mittään aikaseks ku tietyt tyypit vaan päätti asioista. Toivottavasti muissa kouluissa menee paremmin.

Lauri -98

Meillä on ollu tänä vuonna vasta pinkkipäivä, jossa piti pukeutua pinkkiin, mutta paljo kukaa ei laittanu mitää pinkkii, vaan ennemmin nauro niille (pojat) joilla oli jotai pinkkiin viittaavaakaa, ja näin käy ina teemapäivinä. Musta tuntii siltä että teemapäiviä vastustetaan perjaatteesta :( Mutta josko sit joku muu päivä olis parempi? Onko jollain jotai ideaa, miten porukka saatain innostuun teemapäivistä paremmin?

poizu-tukari

meillä oli KiVa-päivä siinä katottii kiusaamisvideoita ja tehtii testejä ja leikittii tai jtn. Sitte oli just se halijuttu jne :)

poniponi

Teemapäivät on varmaan monien mielestä tosi piristäviä tylsien koulupäivien keskellä, ja just kun on esim. väripäiviä et pitää vaikka pukeutua vaalenpunaiseen ja sitten tosi monet eivät pukeudukkaan, niin se on vähän tylsää, et se vois ehk olla enemmän semmosta mihin jokasen pitää jotenkin osallistuu tai sillee (: Mut oon ite huomannu et seiskaluokkalaiset meidän koulussa on tykänny tosi paljon kaikist jutuist, esim. halipäivä ja väriviikot ja sellaset.

empppis

Itehän en oo vielä tukioppilas, mut innokas tukioppilaskurssilainen. Meille tukarit järkkäili viime vuonna ku olin seiskalla ni halipäivän jollon siis saatii kaikki pinkit laput missä oli sydän johon sitte kirjoteltii nimiä että ketä on halaillu, ja tää oli siis ystävänpäivän toimintaa. Sen lisäks meillä on ollu väriviikko, jollon piti pukeutua aina tiettyyn ilmotettuun väriin joka päivänä, mut sepä ei tietenkää oikee onnistunu, jotkut harvat ja innokkaat, mm. tukarit ite osallistu siihen vaan. Kyllähän minäki parin kaverin kanssa johonki musta-valkoseen ja glitteriin pukeuduttii mut se oliki sit kai siinä :D Sitte ku meijän koulun maskotti on sellanen pottunenänen Antero niminen piirroshahmo ni tukarit osallistuu sen päivän toimintaan ja Anteropäivä on ollu meillä Anttilassa jo ilmeisesti useemman vuoden ajan, en oo sitä ihan varma koska vasta tokaa vuotta täällä opiskelen.

Kasin tukarityttö

Meillä koulussa järjestetään aika paljon teemapäiviä ja juhlia. Väriviikkoa on ollut, hattupäivää ja sit oli myöskin hiuspäivä, ja välitunneilla toimi tukareiden kampaamo, missä tukarit laitteli hiuksia oppilaille :)

Ja sit on myös ollut roolienvaihtopäivää, eli siinä tytöt pukeutu pojiksi ja pojat tytöiksi. :D Noo, pojat ei ollu kauheen innokkaita mutta nii :D

Ja sit se mikä innostaa oppilaita osallistumaan, on pienet palkinnot voittajille. :)

Sweet Cucumber🥒💕

Vanha keskustelu^^

🎁🎖🏆🏅🥇

Mä en ees ollut syntynyt kun tää viesti julkastiin. Synnyin 3 vuotta myöhemmin.
Joten toooosi vanha viesti.

Vastaa aiheeseen: TEEMAPÄIVÄT

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top