Siirry sisältöön
Utelias

Moi! Mikäs on teidän seksuaalinensuuntautuminen?

Oon 12-v tyttö ja oon mielestäni hetero. Ajattelin jonkun aikaa, että saatankin olla pan, jos vaan oikeesti löytäisin jonkun tytön tai muunsukupuolisen (tai mitä vielä muita onkaan) , jota rakastaa. Sitte aloinkin miettimään, että kyllä mä voisin rakastaa niitä, mutta vaan ystävinä. Ja ei oo tullu mitään tunteita tyttöjä kohtaan niin kyllä mää taian olla hetero. :D Kuvittelen muutenkin itteni aina suhteeseen pojan kanssa. Ei mulla silti oo mitään LGBTQ-tyyppejä vastaan, kun tunnenkin muutamia. :)

Tulipas sekava teksti. XD

Joo että kertokaa vaa oma seksuaalinen suuntautumisenne. Nii ja ootteko koskaan ihastunu? ;D

Bi poika

Itse oli varma olevani bi / biromanttinen homo sen jälkeen kun katsoin yhtä sarjaa ja homo kohtaus jäi hyvin mieleen sekä ihastumisista miehiin ja naisiin. Mutta ei tossa iässä mitään täydy vielä tietää. Itsekin luulin olevani hetero.

PikkuMyy

Minä en ole vielä omaani kiveen kirjoittanut, mutta epäilen, että olen bi. Poikia kohti on tunteita, mutta ei kuitenkaan yhtä paljoa, kun tyttöjä kohtaan.
Sanotaan nyt näin, että olen bi, joka on 70% kiinnostunut tytöistä ja 30% pojista. :D

Ihastuksia on ollut jo päiväkodista lähtien. Huhhuh.. Ei yhdenkään niiden kanssa ole mitään kylläkään tapahtunut. Ne vaan meni ja tuli.
Tällä hetkellä en ole sitten ketään kattellut sillä silmällä, mutta kun koulut alkaa, niin sitten jostain syystä alan yleensä kattelemaan ihmisiä silleen. ’:D

Joku

Mää oon myös 12v tyttö :D Oon varmaankin lesbo, mut mul on sama juttu, voisin olla pan. Hehee oon ihastunu yhtee kivaan tyttöön :D

Nörtti

Ite oon ainaki hetero, mutta kuka saa olla mitää vaan

poika17v

Ite oon varmaankin bi, tosin enemmän homo kuin hetero. Eli siis pojat kiinnostaa enemmän, tosin kyllä tytötkin välillä ja voisin seurustella tytönkin kanssa hyvin.

En oo ikinä ollu kunnolla ihastunu kehenkään, tietysti joitakin tyyppejä on tullut kateltua enemmän kuin toisia. Kerran 15-vuotiaana tuli hetkellinen ihastumisen tunne, kun yksi söpö poika hymyili ja katto muhun päin. Sillä hetkellä tuli sellainen lämmin tunne rintaan ja jäädyin hetkeksi. Mutta en kuitenkaan ollut ihastunut siihen erityisemmin sen jälkeen enää.

Kawaiikakka

Itse tunnen olevani pan tai lesbo ja olen ihastunutkin yhteen ihanaan tyttöön! <3 Oon kuitenkin ihastunut myös muutamaan poikaan niin oon ehkä pan. Lisäksi en ole varma haluaako tyttö, johon oon ihastunut olla poika tai jotain muuta, kun tuntuu että se koko ajan vihjailee jotain sellasta. Jos luet tätä niin älä käsitä väärin; minä tuun tykkää sinusta aina XD

Oon siis tyttö

Lepakkotyttö

Olen homoseksuaali (lesbo), tai mahdollisesti homoromanttinen aseksuaali, mutta tällä hetkellä määrittelen itseni vielä lesboksi. Olen 14. Tajusin olevani lesbo, kun olin 13, mutta ekoja kertoja olen miettinyt asiaa jo joskus 10-vuotiaana.

13VTytsy

Moiii! Oon ite 13v tyttö ja saatan olla lesbo tai bi. En oo ihan varma vielä mut tällä hetkellä musta tuntuu siltä. Musta tuntuu et jos olisin bi niin tykkäisin 90 prosenttisesti tytöistä ja 10 prosenttisesti pojista. Näin aattelin, koska musta jotkut pojat on ihan ok näkösiä. Mut kyllä mua tytöt pääasiassa kiinnostaa.

Mattilainen

Olen 16v biseksuaali. Suhteessa olen ollut tyttöön mutta en vielä poikaan. Tiedän tosin yhden biseksuaalin kaverin johon voisin ottaa yhteyttä.

11v

Itse sanoisin olevani pan; ihastuin tokaluokalla luokkalaiseeni poikaan ja oon edelleen ihastunu ja musta tuntuu että se tykkää myös bäkkii mutta en uskalla kysyä :). Ihastuin n. nelosen puolivälissä kutosluokkalaiseen tyttöön, jonka kanssa tehtiin musikaalia yhdessä :’). Meidän luokalle tuli koulujen jatkuessa etäopiskelun jälkeen uus poika ja ihastuin siihen jo ennen kuin tapasin sen. Todennäköisin suhde näistä on ton ekan pojan kanssa, se pyörii samoissa piireissä kun mun pikkuveli ja Pokemon go tuo meidät usein yhteen vapaa-ajalla :’)

Ace 14

Aseksuaali, kvg jos ette tiiä 8)

Shy kitty 13v

Oon luultavasti lesbo ja oon ihastunu ITZY-bändin Yunaan😍💗

Njoo

Poika, 12-15v, hetero. Tähän mennessä oon ainoastaan yhteen tyttöön ollu ehkä ”vähän kiinnostunut” mut me muutetaan pois pk-seudulta joten ei voi mittää.

Tech otakus save the world!

Oon homo ja ihastunu yhtee toiseen poikaa.
Mutta mutsi edellee nii hiton homofobine et…..

Vastaa aiheeseen: Teidän seksuaalinensuuntautuminen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top