Siirry sisältöön
Emme enää osaa

Hei,

Antakaa pls ohjeita, miten käsitellä 15-v… [Osa viestistä poistettu] Olemme voimattomia vanhempia. Emme enää osaa.

MLL Ylläpito

Hei

MLL vanhempainnetti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton perheille ja vanhemmille suunnattu sivusto, joka tarjoaa muun muassa paljon tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä, tukivinkkejä, keskustelut, blogin sekä kirjepalvelun.Vanhempainpuhelin ja Vanhempainnetin kirjepalvelu tarjoavat luottamuksellista ja nimetöntä vertaistukea

http://www.mll.fi/vanhempainnetti/

Soita tai kirjoita missä tahansa vanhemmuuteen liittyvässä asiassa. Toinen vanhempi, vapaaehtoinen tehtävään koulutettu päivystäjä, keskustelee kanssasi puhelimessa tai vastaa nettikirjeeseesi. Voit soittaa tai kirjoittaa nimettömänä ja luottamuksellisesti. Vanhempainpuhelimen puheluita ei nauhoiteta ja ne ovat maksuttomia.
Vanhempainpuhelimen numero on 0800 92277.

Puhelimeen vastataan

maanantaisin klo 10-13 ja 17-20
tiistaisin klo 10-13 ja 17-20
keskiviikkoisin klo 10-13
torstaisin klo 14-20

Vanhempainnetin kirjepalveluun

Vanhempainnetin kirjepalveluun voi kirjoittaa kysymyksiä ympäri vuoden ja vuorokauden. Päivystäjämme vastaavat henkilökohtaisesti viesteihin noin viikon sisällä. Halutessaan voi käydä saman päivystäjän kanssa kirjeenvaihtoa kahden kirjeen verran. Vastausviestit ovat luettavissa kuukauden ajan.

Vanhempainnetin chat

Vanhempainnetissä päivystää myös chat aina maanantaisin ja tiistaisin klo 10-13 sekä toisinaan myös muina aikoina, jos päivystäjä on paikalla.

Lisätietoa http://www.mll.fi/vanhempainnetti/vahempainpuhelin/

Ystävällisin terveisin

MLL Ylläpito

Vastaa aiheeseen: Teini ja koulu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top