V.K

En oo vielä harrastanut seksiä, mutta kohta se olisi aika, mun poikaystävän kanssa ollaan vaan huolissaan siitä, että mitä jos ehkäisy pettääkin? Mitä sitten pitää tehdä, ja onko vanhemmille pakko kertoa? Jne…
ahistaa..

Peruna :>

Moi toi on ihan normaalia mulla oli sama asia kun oli eka kerta. Jos ehkäisy pettää niin sitten kannattaa hakea raskaus testi apteekista ja sitten ensin sanoa vanhemmille jos uskaltaa jos ei niin omasta mielestäni sanoisin että voit ensin nähdä itse miten tilanne on. Kannattaa muistaa että hätää ei ole kunhan pystyy ymmärtämään että kaikki eivät ymmärrä tilannetta ja vanhemmat saattavat huolestua.
muista vaan että siihen on monia keinoja esim. ehkäisy rengas, ehkäisy pillerit jne.. sanoisin että jos pelottaa paljon että ehkäisy pettää niin sanoisin että ehkäisy rengas olisi hyvä ja sitten joku toinen ehkäisy sitten voit olla aika varma että ehkäisy ei petä.

btw ymmärrän ton tunteen tosi hyvin

toivottavasti auttoi edes vähän terveisiä perunalta ^^ :>

Vxnla

Moi
Ittellää on ehkäisypillerit käytössä kovien menkkakipujen takia. Mun vanhemmat ei olisi vihaisia jos harrastaisin seksiä toisen ihmisen kanssa. En siis ole harrastanut, mutta olen kysynyt heiltä (olen mun vanhempien kanssa avoin melkee kaikesta). Pystyn siis kysymään äidiltäni melkein mitä vain ja hän vastaa.
Kannattaa hommaa ehkäisypillerit ja kondoomeja.
Jos pystyt olemaan vanhempies kaa avoin nii voit kysyy niiltä, että voisiks alkaa syömää ehkäisypillereit, jos harrastat sun poikaystävän kanssa seksiä, ettei käy vahinkoa. Uskon, että sun vanhemmat homma sulle mieluummi ns. Ehkäisytarvikkeita, kun että tulet raskaaks.
Käyn täl sivustol nii harvoin nii jos tarvit neuvoo/apuu nii mun snäp/ig: [Osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.]

Lisa, verkk@ri <3

Hei, kivaa kun otit asian esille täällä. Seksi on tärkeä ja herkkä osa elämää, ja sitä kannattaa odottaa, kunnes tuntee olevansa valmis. En halua, että tunnette paineita siitä, että kohtapuolin sitä pitäisi harrastaa, vaan ihan oman ajan kanssa kun olette varmoja siitä, mitä kannattaisi tehdä, jos vahingossa tulee raskaaksi.

Suosittelen tosi vahvasti, että puhutte molempien vanhempien kanssa, jos käy vahinkoa. Keskustelu jonkun aikuisen kanssa on tosi tärkeetä siinä vaiheessa, eteenkin kun se aikuinen on siellä paikan päällä ja osaa neuvoa. Jos haluu harrastaa seksiä on olemassa ehkäisypillereitä, ja jos tulee vahinko on myös siihen olemassa pilleri. Kannattaa puhua vanhempiesi kanssa ja lukea aiheesta netissä. Myös opet ja terkkari voi auttaa.

Vastaa aiheeseen: Teiniraskaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.