Siirry sisältöön
Tylsäää

Oisko teillä mitään tekemis ehdotuksia mulle ja muille? En oikein harrasta mitään ja tuntuu, et kaikki aika menee joko kouluun, nukkumiseen tai puhelimella olemiseen. Tulkaa pliis kertoo jotai kivoja tekemisiä!

💜✨

Ite tykkään ainaki kuunnella musiikkii, olla kavereitten ja perheen kaa, tehä jotai puhelimel, kattoo jotai ohjelmaa, kirjottaa tarinoita tai päiväkirjaa ja olla meidän koirien kaa yms. Toivon, et oli es vähän apuu ja et muutki tulee vastaa.

Sukka

Ite mul on ollu tää sama ongelma, mut oon oppinu et sillon ku on tylsää nii kannattaa vaa hyväksyy se eikä ns. Pakene sitä tunnetta. Sillon oppii tekemään enemmän sellasia tylsiä asioita. Mut ite ainakin tykkään lukea, kirjottaa päiväkirjaa, värittää sellast yksityiskohtasta värityskirjaa, kuunnella musiikkia, leipoa ja vaikka käydä kävelyllä. Sit jos en oikeen jaksa tehä mitään muuta ku maata sängyssä ja olla puhelimel, niin käytän sen puhelimella olon hyödyks esim. Käyn läpi mun galleriaa ja poistan turhia kuvia ja videoita. Kokeilet vaan kaikkee ja selvität et mikä kiinnostaa sua eniten :)

Vastaa aiheeseen: Tekemis ehdotuksia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top