Siirry sisältöön
16v tyttö

Tekis mieli halata jotakuta. Ihan sama poika vai tyttö.

En vaan jaksais halailla tätä yhtä hemmetin tyynyä joka ainoo päivä. Oon täs nukkunukki sitä halaillessa aika kauan. Ainoo miksen mä lopeta on se, et se tuntuu mukavalt ja mul on jopa pikkasen turvallisempi olo. Miinusta on se, et se on kylmä ja ei halaa takas. Ei puhu. Eikä myös hengitä.

Olis niin ihanaa vaan saala yks halaus. Oli se sitten ihan normaali tai jotenki erilainen. Ihanteellista olis jos vois viä jotenkin makoillessa halata. Se ajatus on niin… mitenkäs sitä kuvailis.

Oon varmaa ainoo joka ajattelee näi ja varsinki halailee tyynyä päivät pitkät, mut mitä muuta pitäis tehä? Höh. Ja ny pitää taas halailla tota tyynyy.

18v poika

Itellä ihan sama fiilis :/
Ehkä kesällä vois löytää jonkun, jos tää korona hellittäis

Ella, verkk@ri

Moi!

Ei hätää, tunnen todella monia jotka halailevat tyynyä öisin ja muutenkin. Se tosiaan tuo sellaisen turvallisen olon! :D

Onko sulla ketään keneltä sitten voisit saada halin? Joku kaveri tai vanhempi? Varmasti löytyy joku, joka haluaa antaa sulle halin!

fennekki

et ole ainoa, minä olen useammin kuin kerran miettinyt miltä tuntuisi saada pitkä ja lämmin halaus, koska en niitä juurikaan ystäviltäni saa.

Vastaa aiheeseen: Tekis mieli

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top